Player_slider

Klubnyheder

TILLYKKE til KIF U17 Drenge der spiller sig til en plads i Ligaen efter nytår.
KIF Håndbold - 15. dec. 2021

KIF håndbolds U17 årgang, har tirsdag spillet sig i LIGAEN i en tæt og intens krydsspils kamp mod Bjerriingbro-Silkeborg. Kampen blev afviklet i Hobro Idrætscenter tirsdag aften kl. 20:00. Drengene blev fulgt til sejren med 3 trænere på bænken, Anders Eriksen, Jens Svane & Julie Loop.

Der har i U17 1. division været 4 puljer med 5 hold i hver pulje. Drengene har i sæsonens første halvdel spillet sig på en 2. plads i pulje 4, hvor det var Skanderborg Håndbold der stak af med 1. pladsen. Da der kun skal 6 hold med over til Ligaspillet efter ombrydning, skulle de 2 sidste hold findes via krydsspil mellem de 4 2´ere. Derfor blev det til 2 kampe der skulle afvikles i Hobro tirsdag aften, mellem hhv. HEI/VRI & Aalborg (30-27), samt BSH og KIF (23- 25).

Flere af drengene på KIF´s U17 hold, er medlem af KIF´s Håndboldakademi, hvor de i samarbejde med Kolding talent, får rigtig gode rammer for bl.a. at kunne morgentræne 2 gange ugentligt, og dermed dyrke deres håndbold i kombination med studielivet. Generelt er der tale om en stor årgang på U17 i KIF Håndbold, hvor flere af dem har en årelang håndbold relation. De træner håndbold i Sydbank Arena, 3 gange om ugen.

Med denne sejr, træder drengene ind i 2. halvdel af sæsonen efter nytår, hvor der skal spilles spændende kampe mod nogle af Danmarks bedste hold".


Vi er så stolte af jer, drenge. Husk også at være stolte af jer selv. Fortsæt det gode (og hårde) arbejde til træning. 
Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub