Tennis: Velkommen til Claus Løppke som Klubchef for AB Tennis

Akademisk Boldklub
19. apr. 2023

Vi har en spændende nyhed at dele med jer. Tennisbestyrelsen har indgået en aftale med Claus Løppke (tv.), som er tiltrådt som Klubchef for AB Tennis pr. 1. april 2023. Vores økonomi tillader at vi i første omgang har ansat Claus 15 timer pr. uge. Claus har mange års erfaring som Sportschef i Virum Sorgenfri Tennisklub. Claus får ansvaret for vores trænerteam ift. alle aldersgrupper (ungdom, ung-senior og seniorer/motionister), initiativer som understøtter medlemstilgang, kontakten til tennisforbundet, en række nye tiltag på AB og meget mere. Vi er overbeviste om, at Claus med sin erfaring og nye ideer vil give AB Tennis en "ny og positiv start", som vil kunne tiltrække flere medlemmer til klubben.

Vi er samtidig glade for at kunne meddele, at Bjarne Sloth vil fortsætte som en del af vores trænerteam i en ny rolle, som kan opfylde Bjarnes ønske om at gå ned i tid pr. 1. juni 2023. Bjarne vil i den kommende tid overdrage sin cheftræner viden til Claus, så vi sikrer os, at vi ikke mister noget ved overgangen.


Vi er sikre på, at samarbejdet med Claus, Bjarne og vores trænerteam vil skabe et godt fundament for en lys fremtid for AB Tennis, hvor vi kommer til at tilbyde nye fordele og aktiviteter til glæde for nuværende og kommende medlemmer af AB Tennis.

Kig gerne forbi til Standerhejsningen lørdag d. 29. april 2023 kl 9.30, hvor I blandet andet får mulighed for at hilse på Claus, Bjarne med flere. (Hvis I vil deltage i tennisturneringen kl 10.00 og efterfølgende frokost i Sportscafeen, bedes I tilmelde jer på Holdsport). 


Tag gerne vel imod Claus.  


De bedste hilsner,


Henrik Thue Hansen

AB Tennisformand

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her