Tennis: TIG camp var en stor succes

Akademisk Boldklub
23. aug. 2023

I uge 32 blev der afholdt tenniscamp i samarbejde med Bagsværd Tennisklub og Gladsaxe Tennis & Padel Klub, hviket var en stor succes!


Der var 24 friske børn og 6 trænere klar mandag morgen kl. 9:00, men vejret var alt andet end egnet til udendørs tennis, men heldigvis var det muligt at rykke ind i AB hallen, og benytte 2 baner her. Dette samtidig med at der var sommerferieaktiviteter i hallen, så derfor var der tryg på!


Den ene bane blev opdelt i 4 minibaner, hvor vi spillede med skumbolde. På den anden bane spillede vi tennis på fuld bane.


Det var nødvendigt at være indendørs de første 3 dage, men alle tog det med højt humør og vi lavede en masse sjove øvelser.

De sidste 2 dage kunne vi heldigvis være udendørs på 6-8 baner.


Hver dag blev der kåret dagens spiller, dagens boldsamler og dagens kammaret som fik en præmie. Der var frokost til alle deltagere og trænere hver dag, og alt i alt var det en meget vellykket uge med masser af smil og lyst til at lære på tennisbanerne.


Vi glæder os til at afholde det igen næste år! :)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her