Tennis: AB's Herresenior 1 suveræne oprykkere efter forrygende sæson

Akademisk Boldklub
1. sep. 2022

De to sidste holdkampe for herresenior var helt afgørende topkampe. Først mod lokalrivalerne fra Bagsværd Tennisklub, som måtte tage hjem med et 6-0 nederlag i bagagen. Derfor var humøret højt, og troen på egne evner også stor, da modstanderen hed Ølstykke i den altafgørende holdkamp om førstepladsen. Ølstykke blev besejret 4-2 af ABs unge og ihærdige spillere - anført af den mere rutinerede træner, Kasper Dyrvig Carlsson!

Lutter sejre bringer således ABs herrer tilbage i 2. Division, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at netop dette var holdets utvetydige målsætning inden sæsonstart - næste år kan vi så spejde efter 1. Division! En score på 38-4 i kampe vidner også om AB herrernes flotte dominans på grus.

Holdet kunne i mandags virkelig nyde opbakningen fra klubbens juniorer under de spændende kampe mod Ølstykkes herrer, og også flere af klubbens spillere på anlægget var medvirkende til den gode atmosfære med deres støtte til heltene fra AB.


Efter den forløsende oprykning lod en samlet AB-spillertrup propperne springe, og der blev fortjent fejret med trænere og ledere ! Her på fotoet er det ABs 1.single, Lauge, der har fået ram på nogle af holdkammeraterne.

Stort tillykke med oprykningen til 2. Division!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner