TALKNUSER MED LYST TIL FRIVILLIGT ARBEJDE SØGES AF THK’s FORÆLDREFORENING

Tommerup HK
11. jun. 2024

Forældreforening (FF) mangler vi en ny kasserer, da vores nuværende kasserer Winnie efter mange års tro tjeneste i bestyrelsen nu har valgt at træde ud. Du behøver ikke være en del af selve bestyrelsen for at kunne hjælpe os med kasserer opgaven, men du er naturligvis meget velkommen til at deltage i vores møder. Det vigtigste er, at du har lidt ”flair for tal” og har lyst til at bidrage, så vores forældreforening fremadrettet stadig kan have godt styr på finanserne.  

 

Vi har brug for én til at klare følgende opgaver: 

 

1. Betale regninger og lave overordnet regnskab 1 gang årligt.

2. Holde styr på alle bilag, så vores revisor kan se at pengene er brugt korrekt.

3. Være bindeled mellem THK og FF ved ansøgninger om tilskud og udbetale tilskud.

4. I forbindelse med det årlige salg af  julekalender, sende ansøgning til spillemyndighederne, sørge for pengegevinster til banken, afhente uafhentede gevinster, fakturere sponsorer og indsende regnskab.

5. Være ansvarlig for Mit-ID dvs. læse post til FF i e-boks. 

Hvad får du ud af det?

Du gør en god gerning for Forældreforening og din indsats vil medvirke til at forældreforeningen fortsat kan uddele ca. 100.000 kr. årligt i støtte til medlemmerne i børne- og ungdomsafdelingen. Du kommer til at lære os forældre at kende, som sidder i bestyrelsen i forældreforeningen…og det er et godt bekendtskab (hvis vi selv skal sige det) J

 

Der vil være grundig oplæring i opgaven med Winnies hjælp. Og selvom hendes søn starter på efterskole til august, har hun lovet at hjælpe med en god oplæring og overgang til den nye kasserer.

 

Har dette vakt din interesse er du meget velkommen til at kontakte forældreforeningens formand Carina Ørts Christensen på carina.oerts.christensen@rsyd.dk eller telefon 24628560 og høre nærmere om opgaven.

 

Sommerlige og håbefulde hilsner fra 

THK's

Forældreforening

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner