Talentvrimmel på Gentoftes herreligahold

GentofteVolley
28. sep. 2023

6 spillere under 19 år i bruttotrup med meget stor bredde.

De fleste nøglespillere fra startopstillingen i sidste sæson er med igen i den nye sæson. Der er spændende tilgang af både erfarne og meget unge lovende spillere. Det giver både mere erfaring og større bredde i forhold til holdet, som det så ud i sidste sæson. Det blev til en femteplads i sidste sæson.

To gamle Gentofte-kendinge, som har spillet A-landskampe, er tilbage i klubben. Jens Feldthus, der i de seneste år har spillet for NJIT i USA, var ungdomsspiller i Gentofte og får nu ligadebut i sin barndomsklub. Efter et mellemspil i Amager VK er centerspilleren Nikolas Dybkilde tilbage på klubbens ligahold.

Den eneste spiller i truppen, som aldrig har spillet en landskamp, er nytilkomne Jonas Osted Hvidemose. Han kommer fra VLI. Ellers er der flere nye med erfaring fra ungdomslandshold. Andreas Brinck, som for nylig vandt EM-guld i beachvolley (U17) sammen med Villads Napier, er kommet til fra Farum-Holte. Herfra kommer også centerspilleren Uffe August Mathiasen. Og fra egne ungdomsrækker kommer Oskar Berg Mikkelsen (217 cm).

Af de 16 spillere i bruttotruppen er halvdelen (8) egen avl i Gentofte. Seks af disse har aldrig spillet for andre klubber end Gentofte Volley. Ud over Oskar Berg er det Frederik Dahl, Bertram Rygaard, Rasmus Reitz Eisenreich, Kristoffer Bisgaard og Rasmus Mikelsons. Landskamprekorden på holdet (84) har Steen Sørensen, der trods rundet de 35 år har sin imponerende eksplosivitet i behold.

Der er ligapræmiere fredag den 29. september kl. 20.15, hvor DHV Odense kommer på besøg i volleyarenaen i Kildeskovshallen.

Foto: Tre af de nye spillere på holdet i denne sæson. Fra venstre Jonas Osted Hvidemose, Nikolas Dybkilde, Andreas Brinck.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her