Player_slider

Klubnyheder

Tak for i år, på gensyn næste sæson. Husk rabat ved tilmelding inden den 26. juni
Solrød Gymnastikforening - 24. jun. 2021

Så nåede vi til afslutningen af denne sæson, en sæson med nedlukning, omlægning og anderledes træning, men også en sæson vi fik lov at slutte ordentlig af.

 

Mange af vores hold havde forlænget deres sæson i en måned, så vi lige kunne nå at komme tilbage i hallen, træne sammen, og mærke glæden ved sporten

 

Vi sluttede af med et brag af en opvisning den første weekend i juni. 14 hold kom og viste hvad de havde lært. Vi afholdte den ved boldbanen ved Solrød Skole og havde det skønneste sommervejr. Gymnasterne var glade og dygtige, og publikum sørgede for en god stemning.

 

Ugen efter holdte Solrød Gymnastikforening endnu en opvisning, denne gang sammen med Gymdanmark.  Den opvisning var også en kæmpe succes, med glade dygtige gymnaster og publikum sørger for en god stemning.

 

Men bare det at vi kunne få lov at afslutte sæsonen ordentligt, der er vi meget glade for.

 

Tilmeldingen til næste sæson er startet og vi har i Solrød Gymnastikforening valgt at give en rabat, hvis man tilmelder sig et hold i SGF inden den 26/6-21. Rabattens størrelse er alt efter hvilke hold du tilmelder dig, den ligger imellem 125 – 250 kr.

 

VI har i næste sæson 46 hold, så der er hold til alle. Vi har en del voksenhold, hvor der stadig er lidt pladser. Vi har mange springhold til børn og unge mennesker, på alle niveau. Familiehold til de mindste, dansehold til børnene, rytmehold for de unge piger og  parkour for de seje. Du kan læse om alle holdene på Solrodgf.dk

 

Vi ses næste sæson

 

Mange hilsner og god sommer

Bestyrelsen. 

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub