Tak for i år, på gensyn næste sæson. Husk rabat ved tilmelding inden den 26. juni

Solrød Gymnastikforening,
24. jun. 2021

Så nåede vi til afslutningen af denne sæson, en sæson med nedlukning, omlægning og anderledes træning, men også en sæson vi fik lov at slutte ordentlig af.

 

Mange af vores hold havde forlænget deres sæson i en måned, så vi lige kunne nå at komme tilbage i hallen, træne sammen, og mærke glæden ved sporten

 

Vi sluttede af med et brag af en opvisning den første weekend i juni. 14 hold kom og viste hvad de havde lært. Vi afholdte den ved boldbanen ved Solrød Skole og havde det skønneste sommervejr. Gymnasterne var glade og dygtige, og publikum sørgede for en god stemning.

 

Ugen efter holdte Solrød Gymnastikforening endnu en opvisning, denne gang sammen med Gymdanmark.  Den opvisning var også en kæmpe succes, med glade dygtige gymnaster og publikum sørger for en god stemning.

 

Men bare det at vi kunne få lov at afslutte sæsonen ordentligt, der er vi meget glade for.

 

Tilmeldingen til næste sæson er startet og vi har i Solrød Gymnastikforening valgt at give en rabat, hvis man tilmelder sig et hold i SGF inden den 26/6-21. Rabattens størrelse er alt efter hvilke hold du tilmelder dig, den ligger imellem 125 – 250 kr.

 

VI har i næste sæson 46 hold, så der er hold til alle. Vi har en del voksenhold, hvor der stadig er lidt pladser. Vi har mange springhold til børn og unge mennesker, på alle niveau. Familiehold til de mindste, dansehold til børnene, rytmehold for de unge piger og  parkour for de seje. Du kan læse om alle holdene på Solrodgf.dk

 

Vi ses næste sæson

 

Mange hilsner og god sommer

Bestyrelsen. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner