Sydjyske Mesterskaber 2023

Bov IF - Svømning
4. dec. 2023

1.søndag i advent, deltog 9 svømmere fra Bov IF Svømmeklub i Sydjyske Mesterskaber i Rødding.

 

Traditionen tro, afvikle DGI Sønderjylland Sydjyske mesterskaber første søndag i advent og i år var det Rødding der lagde svømmehal til.

 

De ni svømmere fra Bov, Drea, Emma Marie, Jonna, Laura, Norgee Lauren, Rasmus, Stina, Rikke Sofie og Henrik havde alle en smugle nerver på før stævnestart – da der var mere en 70 øvrige svømmere at dystre imod.

Der var dog ingen grund til at være for nervøs, der blev svømmet derud af, da der først kom gang i stævnet, efter vores forholdsvis nye kampråb var råbt ud i hallen, anført af de ældste svømmere.

 

Der blev sat nye personlige rekorder, vundet medaljer til alle, hvor de 9 svømmere alle fik en eller flere guldmedaljer, samt flere anden og tredje pladser og således gik svømmedagen derud af – sidst på eftermiddagen sluttede stævnet med 9 trætte og glade svømmere – træneren var yderst tilfreds med indsatsen fra svømmerne – også tak til vores officials der var med til at få stævnet til at ”løbe” rundt.

Ligeledes tak til forældrenes opbakning på kanten igennem dagen.

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner