SYBERG PRISEN 2022: GOG HÅNDBOLD SOME-UDVALG

GOG Håndbold
6. jun. 2022
<!-- wp:paragraph -->

Fredag d. 3. juni blev der afholdt sæsonafslutning for vores ungdoms- og seniorafdeling. Her uddelte GOG Håndbolds bestyrelse, repræsenteret af bestyrelsesmedlem Frederik Drøscher, de tre resterende ud af fire priser som bestyrelsen uddeler hver sæson.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Syberg prisen gives hvert år til en person, et hold eller et udvalg, der har udvist noget ekstra i form af øget medlemstilgang, nyt initiativ til glæde for mange i klubben, eller i det hele taget udvist stor entusiasme i “Sybergs Ånd”. Det er en pris, som ikke kan sidestilles med Årets GOG´er – men er tænkt som en pris til glæde for hele klubben.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Du kan herunder læse den tale der blev afholdt i forbindelse med overrækkelse af "Syberg prisen":

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Årets modtager af ”Syberg Prisen” er et nyt initiativ som involverer mange spillere i klubben. De har været og er med til at tage klubben til helt nye højder, og samtidigt sikrer os at vi er den forening i Danmark som er mest omtalt, har flest likes på Facebook og flest følger på Instagram. De har skaffet intet mindre end 234.945 unikke visninger på Facebook og 216.453 unikke visninger på Instagram. De har opnået 1356 nye ”synes godt om” på Facebook og ikke mindre end 2345 nye følgere på Instagram. De har sørget for at alle jer ungdomsspillere, som skal til landsholdssamlinger og kampe bliver eksponeret ud til alle, de med til brande jeres navn ud til agenterne og klubberne - hårdt sagt, de er med til at ligge grundstenene for jeres karrierer.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Vi i GOG Håndbolds bestyrelse, er utrolig stolte af at have engageret unge mennesker, som gerne vil tage klubben til nye højder, og samtidigt levere så flotte resultater på bare 10 måneder.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Det mig derfor en stor fornøjelse at kunne uddele årets Syberg pris til GOG Håndbolds ”SoMe-udvalg”

<!-- /wp:paragraph -->

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her