Succeshistorie: GOG Håndbold og Skolerne i Oure med samarbejde i top, også uden for de 40x20 meter

GOG Håndbold
9. maj. 2022
<!-- wp:paragraph -->

Det er lige over en uge siden at GOG Håndbold og Phønix Tag Arena var værter for U17-19 DM for drenge. En weekend som virkelig stod i håndboldens tegn, og som også krævede mange frivillige hjælper, og alle dem skylder vi et kæmpe tak for deres indsats hele weekenden - ingen weekend uden alle de frivillige.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:heading -->

Skolerne i Oure har ambitiøse unge mennesker

<!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph -->

En skare af de frivillige hænder under weekend bestod af en række unge mennesker fra Skolerne i Oures kostgymnasium som til dagligt er en stor samarbejdspartner omkring ungdomshåndbolden i GOG Håndbold. De unge ambitiøse havde i samarbejde med GOG Håndbold planlagt den helt store mediedækning af eventet som skulle livestreames ud til alle dem hjemme i stuerne, her skulle de kunne følge kampene med livekommentering, analyse i studiet samt interviews med spillere og trænere. Og at de unge mennesker var så ambitiøse omkring det glæder initiativtager til projektet og tovholder på U17-19 DM, Frederik Drøscher, som udtaler følgende efter weekenden "Der er ingen tvivl om at samarbejdet med Skolerne i Oure omkring alt det sportslige er noget som gavner os og dem rigtig meget, men at vi i samarbejde kan levere noget der er på så højt niveau ude for banen også, er noget vi kan være utrolig stolte af, og så glæder det ens frivillige hjerte at 12 unge ambitiøse mennesker fra Kostgymnasiet er klar på at hjælpe os som forening med at tage et U17-19 DM til næste niveau. Vi skylder dem et kæmpe tak"

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17455,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none","className":"is-style-default"} -->
Foto: Svejer, GOG Håndbold - Her ses teknikafdelingen hvorfra der også blev kommenteret kampene
<!-- /wp:image --> <!-- wp:heading -->

"Det giver os en god læring"

<!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph -->

En af de frivillige hjælpere som var med fra Skolerne i Oures kostgymnasium er 19 årige Ophelia Munch som går i 3.g og dimittere til sommer, hun drømmer om at blive journalist og ser derfor en god læring i at hjælpe til, "Da jeg blev spurgt om at hjælpe til med at realisere dette projekt, kunne jeg ikke drømme om at sige nej, det var klart noget som jeg kunne se mig selv i, især fordi jeg også drømmer om at blive journalist efter gymnasiet. Derudover så jeg det også som et naturligt valg, da jeg allerede er en del af det SOME-udvalg klubben har og dermed allerede hjælper til."

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Og når hun så skal se tilbage på weekenden, så er hun meget tilfreds både med egen og teamets indsats, "Vi havde nogle få opstartsproblemer, men vi havde nogle ret gode tekniske elever fra 1.g som fik styr på teknikken, og efterfølgende kørte alt nærmest som planlagt. Vi skal også huske på, at vi ikke er professionelle inde for branchen (endnu), så det at vi bliver udfordret og presset i ting, som vi normalt ikke fortager os, giver mig og resten af gruppen en god læring som kan tages med ud i mange andre sammenhæng"

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17459,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none","className":"is-style-default"} -->
Foto: Svejer, GOG Håndbold - Ophelia klargører et interview med Skanderborgspilleren Lasse Højgaard
<!-- /wp:image --> <!-- wp:heading -->

Overvældet med ros

<!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph -->

Det store arbejde som styregruppen bag har præsteret og lavet har givet oceaner af ros i deres retning, både internt i klubben, men også fra nær og fjern ude i det danske land har folk sendt roser i form af kommentarer på Facebook, opringninger og personlige henvendelser i hallen under weekenden, "Det er selvfølgelig altid dejligt at modtage ros for det arbejde man udfører, men jeg må erkende, at jeg på ingen måde havde forstillet mig, at vi ville modtage så mange positive henvendelser, både på Facebook og i hallen er vi blevet overvældet med søde kommentarer" siger Frederik Drøscher som også til sidst kan fortælle, at han modtog et opkald fra forbundet (DHF) sent lørdag aften med stor ros. Så hvem ved, måske Dansk Håndbold Forbund hyrer selv samme gruppe ind til dækningen igen næste år?

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17462,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none","className":"is-style-default"} -->
Foto: Svejer, GOG Håndbold - teknikafdelingen havde fuldt styr på livesendingen fredag aften
<!-- /wp:image -->

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her