Støtte Outlet

Boldklubben Skjold
7. nov. 2023

Skjold arrangerer et outlet med tøj til både kvinder, mænd og børn i samarbejde virksomheden Future Impact Nordics.

Det sker i weekenden d.10.-12.november i klublokalet.

Du kan gøre en god handel og samtidig støtte Skjold.

Nedenfor kan du læse hvad vores samarbejdspartner skriver om arrangementet og samarbejdet.

I Future Impact Nordics vil vi gerne støtte op om sociale initiativer, der gør en forskel for vores samfund. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et samarbejde med den københavnske fodboldklub BK Skjold. Sammen afholder vi d. 10.-12. november et tøj-outlet, hvor overskuddet går til BK Skjolds mange sociale initiativer, som f.eks. pige- og kvindefodboldinitiativet ByGirls.

I et best-case-scenario resulterer outlettet med et direkte støttebeløb til BK Skjold på 200.000kr - så vi håber på så mange besøgende som muligt 🙏

Future Impact Nordics CEO, Troels Bjerregaard, giver følgende begrundelse for samarbejdet:

- BK Skjold er en helt fantastisk forening, der gør uendeligt meget for fællesskabet på Østerbro og i København i det hele taget. Klubbens innovative tilgang til det at være medlem af en idrætsforening er helt unik. BK Skjold er med til at sørge for, at alle typer af københavnere, fra alle baggrunde, i alle aldersgrupper og med både stor og lille erfaring med foreningslivet har et sted, de kan gå hen, og blive en del af et fællesskab, som vi ved giver så meget værdi og livsglæde. Tag for eksempel deres initiativ ByGirl (BK Skjolds pige- og kvindefodboldinitiativ). Det er et fantastisk projekt, der vil øge piger og kvinders inklusion i fodbold, gennem et fokus på inddragelse, medejerskab, sociale arrangementer og workshops. Den overordnede hensigt er at fremme mental og fysisk sundhed, hvilket er noget, vi har stort fokus på i Future Impact Nordics, og derfor synes vi, det var helt oplagt at støtte BK Skjold, når vi nu har muligheden.

Outlettet foregår D. 10-12. november i BK Skjolds klublokaler på P.H. Lings Allè 10, 2100 København Ø

Åbningstiderne er:
Fredag: 16-20 (🍻)

Lørdag: 10-15

Søndag: 10-15

Alle varerne er kategoriseret i tre prisklasser: 50, 100, 200KR Der vil både kunne findes herretøj, dametøj og en smule børnetøj.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her