Player_slider

Klubnyheder

Støt Valsgård IF 83, hver gang du tanker
Valsgård IF 83 - 2. dec. 2021

OKVi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Valsgård IF 83, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt - det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening. OK betaler hele beløbet.


Du støtter Valsgård IF 83 med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-app'en. Når nye kunder har tanket 500 liter inden for et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kroner.


Bestil et OK-kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-app'en, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Valsgård IF 83 nu. Så sørger de for at ændre det.


Støt ekstra med OK Mobil og OK

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores Valsgård IF 83. Vælg en af OK’s mobilpakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre/liter, når du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil


Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte el-selskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.


Vil du vide mere eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Bach Sørensen på 26 35 44 80 eller på mail: mortenbach1996@gmail.com

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub