Stort tillykke til Årets unge RIFFERE og Årets RIFFER 2021

St. Restrup IF
17. mar. 2022

En af de to af Årets Unge RIFFERE 2021 - Simon Baisgaard

𝗙𝗮𝗻𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝘀𝗸 𝗮𝗳𝘁𝗲𝗻 - 𝘀𝘁𝗼𝗿𝗲 𝘀𝗺𝗶𝗹, 𝘀𝘁𝗼𝗿𝗲 𝗸𝗹𝗮𝗽𝘀𝗮𝘃𝗹𝗲𝗿 𝗼𝗴 𝗲𝗻 𝗩𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻𝘀𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗲!

40 fantastiske frivillige, medlemmer og repræsentanter fra DGI, Nibe Avis og Sport24 havde onsdag aften en super hyggelig aften sammen. Hovedbestyrelsen havde indbudt de faste frivillige i RIF, sponsorer og samarbejdspartnere til networking, spisning, prisuddeling og generalforsamling. 🙂👍

PRISUDDELING

Traditionen tro uddeler Hovedbestyrelsen prisen ÅRETS RIFFER til årets generalforsamling. I år har Hovedbestyrelsen indstiftet en ny pris som ÅRETS UNGE RIFFER for at hædre og sætte fokus på de mange unge frivillige under 20 år i RIF.

Hovedbestyrelsen havde valgt at uddele priserne til nogle fantastiske frivillige, som virkeligt bærer RIF-værdierne i hjertet om Hjælpsomhed, Ansvar og Sammenhold og er nogle inspirerende og skønne rollemodeller for os andre i foreningslivet.

ÅRETS UNGE RIFFERE

Mikkel Krabsen, 15 år, Badmintonafdelingen

Simon Baisgaard, 18 år, Håndboldafdelingen

Mikkel er hjælpetræner, med i RIFs Ungeudvalg og altid klar med en hjælpende hånd – også i andre afdelinger som til Fodboldskolen.

Simon har været hjælpetræner og cheftræner i flere år trods sine unge alder. Simon er også altid klar med hjælp, om det så er hjælp til opsætning ved arrangementer, musik og speak til stævner, pasning af café, håndboldskole og alt muligt andet.

De to unge mænd er meget høflige, seriøse og velansete og bidrager på fornemste vis til at få en forening til at hænge sammen. Vi er meget stolte af disse to unge, herlige, hjælpsomme og søde unge mennesker i RIF, og siger varmt tak for deres forbilledlige indsats!

Årets Unge RIFFER 2021 - Mikkel Krabsen

ÅRETS RIFFER

Jan Arndt Sørensen, Fodbold- og Håndboldafdelingen

Jan startede selv som barn i RIF i 1974 og har i de sidste mange år samtidigt været træner for hold i Håndbold og Fodbold og laver en stor indsats for at skabe mange gode træningstimer og oplevelser for spillerne. Jan er også træner til RIFs Fodboldskole i uge 31 og Håndboldskole i uge 42 og er i det hele taget en engageret, seriøs og behagelig person, som springer til, når det er nødvendigt for at sikre, at vores unge mennesker kan dyrke deres sport. En rigtig foreningsmand! Vi er meget taknemmelig for den store indsats og mange timer, Jan har i løbet af ugen med vores unge mennesker i både Håndbold- og Fodboldklubben. Varmt tak til Jan – vi glæder os til fortsat godt samarbejde!

Hjerteligt tillykke til de tre prismodtagere – vi glæder os til mange flere oplevelser sammen med jer!

Hør deres videohilsner på vores facebookside eller instagram 🤩🤩🤩.

Årets RIFFER 2021 - Jan Arndt Sørensen

VERDENSPREMIERE

Vi fik også onsdag aften en flot Verdenspremiere på vores special-designede RIF-pølse fra Slagter Carlsen Støvring og Nørresundby. Den smagte virkeligt godt! I kan godt glæde jer til at smage den til natmaden til Halbal 2022 den 26. marts! Den kommer fremover til at blive en succes på vores stadionplatter.

Café RIF og det skønne frivillige Eventudvalg havde som altid lavet flot borddækning og buffet. TAK Britta, Jeanette, Lene, Christina, Malou, Laura, Allan m.fl. for indsatsen.

NYE VÆRDIER OG TILTAG

Hovedformand Johanne Bugge præsenterede de nye fælles værdier, som er grundlaget for den måde, vi arbejder og er sammen på i RIF. Værdierne er blevet fastsat i god dialog i Hovedbestyrelsen. Derudover var der orientering om alle de spændende tiltag i RIF i de kommende år: Nye omklædningsrum til Hal 2 (forhåbentligt i 2023), ny kunstgræsbane (sommeren 2023), ungeuddannelsen Unge i Front, fokus på kommunikation og branding (NB! Vi har et fedt studiejob ledigt), fokus på udvikling og anerkendelse af de frivillige, synlighed og samarbejde med vores herlige sponsorer, og forfinelse af Holdsport og appVagt, som redskaber til at koordinere, styre og kommunikere i RIF. Og meget mere.

Lars Møller Madsen, vores hovedkasserer, fremlagde regnskab og budget, hvor vi i 2021-2022 har stort fokus på blandt andet at få strømlinet forretningsgange og få et samlet regnskab for hele RIF.

VALG

Lars Møller Madsen blev genvalgt til Hovedkasserer. Sarah Lindblad Damborg blev valgt til sekretær for Hovedbestyrelsen. Anita Munkholt og Søren Kjeldsen blev valgt som revisorer. Vi siger velkommen på RIF-holdet, og vi glæder os rigtigt meget til (fortsat) godt samarbejde!

EN ROS

Tina Espander, udviklingskonsulent hos DGI Nordjylland, rejste sig under punktet ”Eventuelt” og gav hele RIF store roser og anerkendelse for den forandringsproces, vi er i gang med, som startede for 3 år siden, og som rigtigt har taget form det sidste års tid med nye vedtægter og organisering. Det gør, at vi ”virkeligt er en forening, der sparker røv”, og kommer til at udvikle os i en god retning, var Tinas budskab. Vi siger varmt tak for rosen og glæder os over samarbejdet med DGI.

Generalforsamlingen var godt styret af Jesper Lund Tidemann. Tak for hjælpen!

HJERNEGYMNASTIK

Aftenen blev rundet af med store grin og lidt gymnastik til hjernecellerne, da den internationalt anerkendte tryllekunstner René Jensen tryllebandt og forundrede alle med sin magi og tricks! Vi fik en souvenir, der kan ses i Bestyrelseslokalet – alle måbede, da Réne tryllede en Cube-terning, hvor han havde skrevet RIF på, ind i et lille glas.

HUSK NÆSTE FANTASTISKE FRIVILLIGE-ARRANGEMENT

Vi glæder os allerede til det næste fælles arrangement for alle faste frivillige og sponsorer i RIF den 27. oktober 2022! Husk at holde dig opdateret på Holdsport og følge med på event-kalenderen, du fik i din postkasse i februar.

P.S. Vi har Halbal 26/3 og Ølsmagning 19/5 – så der er meget hygge og godt i vente inden for kort tid.

Tak for herlige billeder fra RIFs skønne sponsor Lone Brunø-Sørensen fra Images4u - se dem på vores facebookside.

TAK FOR EN SKØN AFTEN!

#MedRIFiHjertet #strestrupif #EnGangRIFFERaltidRIFFER

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her