Store kunst er klar til 2024

Akademisk Boldklub
5. jan. 2024

Ligesom fodboldspillere og græsbaner af og til har behov for en pause, har vores store kunstbane også haft godt af et hvil. Ikke så meget fordi den er træt eller ikke kan bruges i de kolde temperaturer, men fordi julepausen for de mange fodboldhold har givet mulighed og tid til pleje af den velbesøgte vinterbane.


I den seneste tid er der derfor blevet lagt ekstra kærlighed i banen fra vores driftshold, efter kyndig sparring fra vores leverandører. Helt konkret har banen fået tilført 12 tons granulat, som gør, at banen synes mindre langhåret, da spillerne ikke længere træder så langt ned i banen. Samtidig er vi blevet klogere på hvordan banen skal plejes løbende for at opnå den bedst mulige kvalitet til glæde for de mange træninger og kampe.


Selvom disse dages store snemængder og frost ikke ligefrem indbyder til fodbold, håber vi, du kan mærke en forbedring næste gang du træder ud på banen.


I løbet af foråret vil du kunne læse mere om hvordan vi plejer vores græsbaner i løbet af året – det er vældig interessant hvor komplekst det i virkeligheden er.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner