Stor Succes til Skt Hans 2022

St. Restrup IF
25. jun. 2022

Tusind tak til de FANTASTISKE FRIVILLIGE fra borgerforeningen i Frejlev og vores forrygende idrætsforening - Verdens hyggeligste og bedste RIF - som gav mange, mange mennesker en helt særlig Skt Hans aften 2022. 

Der var flotte dækkede borde i Café RIF, hvor der var udsolgt med 170 gæster til grillbuffet, og hyggelige aktiviteter på stadion. 

Vores hovedformand Johanne Bugge havde fået æren af at holde årets båltale og talte varmt om vores vigtige demokrati, lokale sammenhold, mange vigtige foreninger i Frejlev og omegn og om værdien af foreningsarbejde i 2023 og frivillighed. Samtidig sendte hun en stærk opfordring om at stå sammen i byen, så vi kan udvikle os endnu mere som centerby i Aalborg Kommune og få løftet opgaven med at få et fælles forsamlingshus i en sammenbygning af vores to haller til et Kultur- og Idrætscenter, omklædningsrum i Hal 2 og en idrætspark med blandt andet en miljøvenlig kunstgræsbane. Du kan læse talen her: Båltale Skt Hans 2022.

Endnu en gang tak for en kæmpe indsats i sommervarmen til 25 frivillige, der gjorde aftenen fantastisk.

Tak for den store opbakning til aftenen og rigtig god midsommer til alle!    #MedRIFiHjertet #Frejlev #strestrupif #EnGangRIFFERaltidRIFFER

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner