🤾‍♂️🙌 Stolte af støtte fra Fonden for Fynske Bank! 🏦💛

GOG Håndbold
16. nov. 2023

Vi har fantastiske nyheder at dele med jer! GOG Håndbold og Gudme HK er ekstremt stolte over og glade for at have modtaget en hjertevarm donation på 75.000 kr. fra vores venner hos Fonden for Fynske Bank! 🎉

Takket være denne generøse donation vil vi fortsætte med at forme fremtiden for håndbolden på Fyn og styrke vores lokale samfund.

Pengene fordeles mellem GOG Håndbold og Gudme HK og vil blive investeret i talentudvikling og til fornyelse af vores udstyr. Dette vil hjælpe med til at dyrke fremtidige stjerner og skabe et endnu stærkere fællesskab på tværs i klubben!

Vi vil gerne udtrykke vores dybeste taknemmelighed over for Fonden for Fynske Bank for deres støtte og tillid til vores klubber. Sammen vil vi skabe en lys fremtid for håndbolden på Fyn! 💛

Fonden for Fynske Bank var ved overrækkelsen af den flotte check repræsenteret ved konsulent Henrik Bo Jensen og privatkundechef Kristoffer Marchmann. De kunne på en ellers lidt efterårskold onsdag glæde bestyrelsesmedlemmer og trænere Jens Brandt og Søren Kuhr Nielsen, som sammen med en flok af vores yngste spillere modtog checken på vegne af GOG Håndbold og Gudme HK.


💛🤝 Tak til Fonden for Fynske Bank, og tak til vores fantastiske fællesskab for at stå ved vores side! 🙏💛 

(Foto: Svejer)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her