Status og en generel opsummering - uge 21

Team Børn, Unge & Sorg
26. maj. 2023

Kære Alle    

 

Dette er en fantastisk dag - næste uge begynder vi at sende jeres cykeltøj ud til jer😊😊Vi glæder os vildt til at se jer alle derude på vejene i den nye flotte uniform. Ny begynder vi virkelig at ligne et samlet hold.


 

Endvidere kan vi også glæde jer med en oversigt og køreplan for, hvad vi kan forvente af information, inden vi drager af sted mod Østrig til august. Det meste er fortalt til jer før, men efter vores sidste fællesmøde, har vi valgt at give jer et overblik her også, så vi på den måde kan afstemme vores forventninger.

Foto tjerner kun som illustration

 

 

Ruter:

De endelige ruter er ved at være på plads og disse præsenteres forventetligt  kommende uge.  Der vil samtidigt blive udsendt et samlet dokument, hvor alle need og nice to know informationer kommer til at figurere. Herunder ruter, depoter, sikkerhed, hoteller og lidt om den forplejning vi kan forvente både på hotellerne og ude på ruterne – dette gælder både Østrig, Tyskland og DK.  Forventes klar inden sommerferien.

 

Som i kan se nedenfor, er der om tirsdagen ikke defineret hvilket hotel vi overnatter på. Dette skyldes at vi stadigt mangler endelig bekræftelse fra vores rejsepartner Gislev Rejser. Vi giver jer selvfølgelig besked så snart vi ved herom. Så snart det sidste hotel er på plads fastlægges de samlede ruter også.

 

Det er vigtigt at præcisere, at der kan forekomme ændringer på de enkelte dage, indtil den endelige rute er præsenteret. Dette gælder mest af alt omkring tirsdag/onsdag - blot så i er informeret.

 

Som nævnt på tidligere fællesmøde, er vores målby rykket til Marienlyst. Admiral Hotel har pga. ombygning desværre ikke den ønskede kapacitet og det vil derfor ikke være en holdbar løsning for os.

 

Forplejning

Som grundregel sørger vores hoteller for morgen- og aftensmad. På vores busdage har vi forplejning med til jer (supportteamet)

 

Når vi er på ruterne - og de er i fuld gang nu – sørger supporteamet for forplejningen. Det gælder både på vores formiddags-, middags- og eftermiddagsdepoter. Typisk vil middagsdepoterne indeholde mere substantielle måltider, såsom sandwich eller salater. På de øvrige depoter vil forplejningen være lettere i form, frugt, kage, kaffe, slik m.m. Bare rolig, vi skal nok sørge for i er velforsynede.

 

Vores mission er når alt er samlet ind at præsentere en lidt nærmere beskrivelse for hvad i kan forvente når vi er afsted ude på ruterne.

 

Sikkerhed

Bjarne, også kendt som Basse, vil sammen med en mindre styregruppe af kaptajner udarbejde en manual for, hvordan vi håndterer sikkerheden, mens vi er afsted. Manualen bliver vores reference for sikkerheden de på holdene. Vi forventer at denne manual ligger klar i juni.

 

Sikkerhed handler om vi alle kommer godt afsted og lander sikkert hjemme i DK igen.

 

 

Ryttertøj

Ryttertøjet er som sagt lige på trapperne fra vores leverandør, Konggaard, i Odense. I kan glæde jer, det bliver en flot ”uniform” der skal ud og arbejde i det danske land. Håber i vil tage godt i mod det.

   

 

Endelig vil jeg gerne sige en stor tak for det store arbejde, I har udført. Jeres individuelle indsats gør en betydelig forskel, og der er mange, der værdsætter det.

 

Da vi er et NGO cykelhold har jo ikke millioner i ryggen. Vi hjælper andre, der har det svært gennem vores sammenhold og sport. Det betyder også, at nogle opgaver af og til tager lidt længere tid end forventet. Men lige nu tager cykelprojektet Østrig sikkert form, og det fælles mål kommer nærmere, på trods af de udfordringer, vi kan støde på. Det vigtigste for os nu er, at I nyder jeres sommertræning, viser omsorg og støtte for hinanden ude på holdene og opbygger en stærk form. I vil få brug for det i bjergene😊

Mange hilsner og rigtig god Pinse fra Dennis, Claus og Anders.

 

 

Hotelovernatninger for Østrig-Tyskland-Danmark tour.

 

Fredag d. 25/8

Afgang fra DK med busser

 

Lørdag d. 26/8 (ca. middag)

Ankomst ved Tauern Spa i Kaprun cirka middag.

Overnatning: Tauern Spa

https://www.tauernspakaprun.co...

 

Søndag d. 27/8

Første bjergrute: Kitzsteinhorn

Overnatning: Tauern Spa

https://www.tauernspakaprun.co...

 

Mandag d. 28/9

Anden bjergetape: Grossknockler

Overnatning: Tauern Spa

https://www.tauernspakaprun.co...

 

Tirsdag d. 29/9

Afgang mod Munchen (lige på trapperne)

Hotel kommer snarligt – forventet i München området.

 

Onsdag d. 30/8

Bustur mod Spornitz

Overnatning: Hotel Van der Valk Landhotel Spornitz

https://spornitz.vandervalk.de

 

Torsdag d. 31/8

Cykler Spornitz mod Weissenhauser

Overnatning: Ferien- & Freizeitpark Weissenhäuser Strand

https://www.weissenhaeuserstra...

 

Fredag d. 1/9

Cykler Weissenháuser mod Slagelse

Overnatning: Vilcon Hotel og Konferencegaard + Only Sleep

https://www.vilcon.dk/

 

Lørdag d. 2/9

Cykler Slagelse mod Marienlyst

Målfest

Overnatning: Marienlyst

https://www.marienlyst.dk/en/

  


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her