Standeren er nu hejst

Næstved Roklub
30. mar. 2024

Standeren  vajer nu igen over Næstved Roklub, og markerer, at vi nu igen kan komme ud og ro på vandet, til sæson nummer 121. 

Lars Kaptain hejste standeren som markering af, at han blev nyt medlem af bestyrelsen ved generalforsamlingen. Fællessangen var skiftet ud med en mere sangbar sang (Det er i dag et vejr) i stedet for "Der er ingenting der maner", som har været brugt i mange år, men er ganske vanskelig at synge med på.

Efter standerhejsningen trak forsamlingen ovenpå, hvor kaffen og kringlen ventede. Det blev til en hyggelig stund med megen snak med gode klubkammerater. En anden vigtig tradition var overrækkelse af årsnåle for langt og trofast medlemskab af klubben. 

40 år i klubben

For 40 års trofast medlemskab af Næstved Roklub fik Pia Green overrakt en jubilæumsnål og bifald fra forsamlingen for siden 1984 at have været trofast motionist i klubben. 

35 år i klubben

Siden april 1989 har Inge og Morten Thorving været en aktiv del af roklubben, og de fik begge overrakt årsnål for 35 års aktivt medlemskab af klubben og høstede bifald fra forsamlingen og håndtryk fra formanden. 

25 år i klubben

Karen Langhein har siden 1999 været medlem af klubben, og skulle have haft en jubilæumsnål. Men hun kunne ikke være til stede i dag, og må få sin nål ved en anden lejlighed. 

20 år i klubben

Jørgen Hansen og inger Pedersen har været medlem siden 2004, og Jørgen Hansen fik et velfortjent håndtryk og og en jubilæumsnål, mens inger Pedersen må vente med at få sin nål til en anden lejlighed, da hun ikke kunne være i klubben i dag. 

15 år i klubben

Morten Frimann har været medlem af roklubben i 15 år, og har i de år været meget aktiv på vandet i outriggerroning og på land er han en meget trofast og engageret træner i ergometerspinning og træning. Han fik overrakt jubilæumsnål for 15 års medlemskab. Også Marianne Christensen fik overrakt jubilæumsnål for aktivt medlemskab siden 2009. Hans Jørgen Mathiesen og  Jeanette Penny skulle også have haft en 15 års nål, men kunne være til stede, og må vente på at få deres nåle til en anden gang. 

10 års medlemskab

i 2014 fik klubben 3 medlemmer som er blevet hængende i 10 år. Det drejer sig om Elin Bille Jacobsen, som ikke kunne være til stede i dag, og må få sin nål en anden gang. Men Ann-Elise Jensen var mødt op og fik sin jubilæumsnål og og håndtryk af formanden. Til sidst, men ikke mindst var det Lisa Petersen, der fik sin jubilæumsnål for sit medlemskab og aktive indsats for klubben gennem de seneste 10 år. 

Billeder af jubilarer vil blive bragt på klubbens facebookside. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner