Player_slider

Klubnyheder

Sponsoraftale med MK Fysioterapi
Salto Systems Nordic Cycling - 23. dec. 2021

Vi har lavet en sponsoraftale med MK Fysioterapi i Slagelse, der er ejet af Mette Kærsgaard. Mette er autoriseret fysioterapeut og har mange års erfaring med at arbejde med atleter på alle niveauer. Hun er derudover ved at uddanne sig til sportsfysioterapeut. Klubbens medlemmer får med den nye aftale 15 procent rabat på alle behandlinger hos MK Fysioterapi.

 

Mette kan tilbyde vejledning i skadesforebyggelse, præstationsoptimering, behandling af skader m.m. Hun har klinik i Langes Gaard 12, 3.tv. i Slagelse, hvor hun ud over behandling også kan tilbyde holdtræning. Klinikken er er godkendt til tilskud fra Sygeforsikringen Danmark (Grp. 1, 2 og 5).

 

For at give os en god introduktion til Mette og hendes klinik, har vi fået mulighed for at arrangere en træningsdag hos hende, hvor hun vil lave skadesforebyggende træning, core-træning og stabiliserende styrketræning målrette til cyklister. Mette lover at alle der deltager, nok skal få sved på panden, men også vil gå hjem med nogle øvelser, der kan gøre os bedre rustet til den kommende sæson. Træningen bliver afholdt den 8. januar. Tilmelding skal ske på Holdsport. Deadline for tilmelding er søndag den 2. januar. Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub