Player_slider

Klubnyheder

Spillerpræsentation - Camilla Myrup Nielsen
Aarup BK Håndbold - 21. dec. 2021

Denne gang skal vi præsentere målmanden Camilla, som spiller på damernes Serie 3-hold.

Camilla er 20 år gammel og er en ny spiller i klubben, da hun startede for godt 3 måneder siden. Tidligere har Camilla spillet i Højfyn og Team Vestfyn, hvor hun blandt andet var med til at sikre sit ungdomshold 1. pladsen i både første- og anden division. 

En større operation gjorde dog, at Camilla var ude af håndboldverdenen i 2 år, men da savnet til sporten blev for stort, besluttede hun sig for at starte op i Aarup BK Håndbold.

Camilla fortæller: “Det er ikke nogen hemmelighed, at når man starter i en ny klub, er man vildt nervøs, og da jeg ikke havde spillet håndbold længe, følte jeg at det var svært at vende tilbage til banen.

Klubben var tæt på i og med, at Camilla bor hjemme i Aarup, og da hendes kæreste selv spiller for Aarups herrehold, og er yderst glad for at spille for klubben, blev Camilla fristet til at starte op. 

Hun tilføjer: “Det viste sig så, at jeg slet ikke havde nogen grund til bekymring, da både spillerne og trænerne er vildt søde, og vi har det rigtig sjovt til træning. Jeg blev nærmest modtaget med krammere i døren, og jeg ville nok kategorisere Aarup BK Håndbold som en rigtig familieklub.”

Bonusinfo: Camilla er meget stolt over at kunne forstå færøsk, så er du så heldig at spotte hende i hallen, skal du være velkommen til at teste Camillas færdigheder indenfor dette vestnordiske sprog.

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub