Spil mod førsteholdet d. 25/9 kl. 17"

Lillerød Badminton Klub
11. sep. 2023

📣SE HER📣

Mandag d. 25. september spiller Lillerød badmintonklubs førstehold holdkamp hjemme mod Skovshoved 2. I den anledning inviterer førsteholdets spillere alle klubbens ungdomsspillere i hallen, så de kan prøve at spille mod en førsteholdsspiller.

Det er fra kl. 17-18, at man kan prøve kræfter med en førsteholdsspiller.

Kl.18 går vi ind i cafeteriet og spiser aftensmad inden vi skal se førsteholdet spille kl. 19.00. Der er tre pizzaer at vælge imellem: Pepperoni, skinke og kebab salatpizza. Det koster 75kr. og pizzaerne vil blive serveret på fade. Ved tilmelding vælger du pizza, så vi ved, hvor mange vi skal bestille af hver, og efterfølgende bliver du opkrævet 75kr.

Tænker du, det må jeg bare prøve, så tilmeld dig på holdsport under oversigten "Spil mod førsteholdet d. 25/9 kl. 17". Har du spørgsmål så skriv til Sara Runesten Hansen på mail. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 20/9.

Vi glæder os til at se en masse glade ungdomsspillere i hallen. Og HUSK det er for alle ungdomsspillere i hele klubben! 💙🏸

Hilsen

Lillerød Badmintonklubs førsteholdsspillere og USU (Ungdomsafdelingen)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her