Sommerhilsen fra Formanden

Slagelse Håndboldklub SHK
21. jun. 2024

Kære trænere og frivillige i Slagelse Håndboldklub, vi nærmer os en velfortjent sommerferie vil jeg tillade mig at mene. Når man kommer hertil på året, føler jeg selv at en pause er på sin plads.

Jeg vil benytte lejligheden til at sige hver og én af jer TAK, og tak fordi I er frivillige i Slagelse Håndboldklub. Tak fordi I er med på at tænke nye tanker og altid være på jagt efter at blive lidt bedre i morgen end vi er i dag. Det er sådan vi dag for dag skaber en stadig bedre klub for vores børn, unge og seniorer. TAK.

Jeg har forsøgt at følge jer alle, i jeres store arbejde, på trods af at der er lang vej rundt. JA, jeg ville gerne havde været meget mere til stede ude på gulvet. Hvis jeg får muligheden, så vil jeg forsøge at gøre dette endnu bedre i sæsonen 2024-25.

Det har virkelig været en fornøjelse at se jer være så engageret i hver jeres opgaver og se tingende vokse omkring jer.

Efter sommeren venter der Niveaustævner og træningssamlinger og jeg håber på, at Slagelse Håndboldklub vil få en fantastisk 2024-25 sæson hvor vi hver især vil vokse i vores gerninger. Jeg vil sammen med bestyrelsen og udvalgene gøre alt for at ”maskinen” bag Slagelse Håndboldklub til at glide så glat, som det på nogen måde er muligt.

 

I efteråret venter der også en generalforsamling hvor jeg er på valg. Jeg genopstiller og håber på jeres opbakning, til at jeg kan fortsætte arbejdet sammen med resten af bestyrelsen.

 

Jeg ønsker jer og jeres familier en skøn sommer med mange gode oplevelser.

De bedste hilsner 

 Hans-Jørgen Bruno Hansen, formand 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner