SOFIA SKRIVER OG MILLE KUNNERUP - med ishockey opvækst i Silkeborg Ishockey - repræseterer i dag Danmark ved VM i ishockey

Silkeborg Ishockey
27. aug. 2022

Sofia Skriver og Mille Kunnerup har begge spillet i Silkeborg Ishockey. 

De to piger startede begge som 7-8 årige. Da pigerne var 13 kom der et par piger fra Herning til Silkeborg ishockey fordi Herning, dengang ikke tog pigespiller med på U-15 eliteholdet, heriblandt Sofie Skott, som også er en af de spillere, der repræsenterer Danmark til VM. 

De tre piger var som bare 15 årige med på det Silkeborg ishockey kvindehold, der vandt bronze ved DM i 2018. 

Herefter tog de 3 piger sammen til Brøndby Efterskole og Hvidovre IK hvor de vandt DM to gange og spillede i den svenske 1 division med stor succes. 

Mille og Sofia fik begge debut på det danske senior landshold som 16 årige og var med til at rykke Danmark op i A gruppen. 

Sofie Skott kom med på landsholdet året efter. 

 Sofia flyttede til Luleå for tre år siden og har således i sidste sæson været med til at vinde det det svenske mesterskab. 

Mille og Sofia spillede for Malmø Redhawks i sidste sæson, hvor de tabte den sidste og afgørende kamp om oprykning til SDHL. 

Nu tager Sofie til Vermont (Full Scolarship) og Mille har fået kontrakt med AIK og er flyttet til Stockholm.

Vi hepper på vores piger - Vi er så stolte af jer og tak for at kikke forbi, da vi var i Frederikshavn i torsdags

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner