Skydesportens dag 2022

Horne Skytteforening
19. sep. 2022

Skydesportens Dag 2022

Tag hele familien med til Skydesportens Dag!

Giv hele familien en udfordring med en sjov og anderledes oplevelse på skydebanen. Vi slår dørene op til Skydesportens Dag i efterårsferien – og du og din familie er inviteret!

Har du lyst til en sjov og spændende oplevelse for hele familien, så mød op på foreningens baner Telemarken 11, 5600 Faaborg til Skydesportens Dag lørdag den 15. oktober 2022 mellem kl. 10.00 – 15.00. Alle kan være med, og både børnefamilier og bedsteforældre er velkomne.

Vi har planlagt en dag med spændende aktiviteter og udfordringer, hvor du har mulighed for at prøve at skyde med riffel og pistol. Vi garanterer en dag med nye og sjove oplevelser, og at du bliver klogere på, hvad skydesport går ud på.

Erfarne instruktører guider dig igennem dagens udfordringer, og vi stiller selvfølgelig alt det nødvendige udstyr til rådighed. Det eneste du skal huske at medbringe er billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Bent Ove Hansen, 51283378, bentovehansen@me.com. Du kan også læse mere om Skydesportens Dag her http://cms.dgi.dk/skydning/arr...

Vi glæder os til at se dig!

Her finder du link til Skydesportens Dag på DGI.dk

dgi.dk/skydesportensdag

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner