Skovbakken tilbage på sporet. Flot sejr over TSØ.

Skovbakken Håndbold
5. okt. 2022


Efter at have startet hjemmebane sæsonen mod de to liganedrykkere fra TMS og Skive uden rigtig at have været i nærhed af at få point, skulle Skovbakken lørdag eftermiddag forsøge at tage fortet i Vejlby-Risskov Hallen tilbage.

Gæsterne i sæsonens 3. hjemmekamp var fra Team Sydhavsøerne (TSØ). TSØ drømmer om ligahåndbold på Lolland-Falster også på herresiden. Udover kontrakt spillere har TSØ også sin egen fanklub, der havde taget den lange vej fra Lolland - Falster og medbragt 3 stortrommer, der trofast blev brugt kampen igennem. 

Fra starten af kampen var det klart gæsterne der havde ramt melodien. Et skadesramt Skovbakken mandskab uden Mads Johansen og Mikkel Hansen og de langtidsskadede Christian Meklenborg, Kasper Knudsen og Mads Guldborg startede med for mange tekniske fejl og det straffede gæsterne til føringer som 1-4, 5-9, 8-12 og 10-13 inden Skovbakken for alvor fik fat med små 10 min tilbage af første halvleg. Det var forsvaret og målmand Mads Meldgaard der fik vendt billedet. TSØ kunne ikke komme til scoringer i en lang periode, end ikke straffekast kunne TSØ omsætte til mål bag en stærktspillende Mads Meldgaard, der stod med en redningsprocent på 32, (en procent der ville nærme sig de 40, hvis man også medregnede de 6 afslutninger TSØ blev presset til at sætte udenfor rammerne). Da Tobias Jørgensen i samme periode sprudlede i et højt tempo i den modsatte ende blev 10-13 vekslet til 16-13 og en pause føring på 17-14 til Skovbakken.

Fra 2. halvlegs start fortsatte de to hold med at bytte mål. Tættere på end en to måls føring til Skovbakken kom udeholdet dog aldrig. De midterste 10 min af 2. halvleg afgjorde Skovbakken kampen ved at udbygge føringen til 7 mål inden TSØ i slutminutterne med lidt indianer håndbold fik indhentet lidt, uden at sejren overhovedet kom i fare. Slutresultatet blev 36-33 til Skovbakken.

Cheftræner Patrick Petersen var en meget tilfreds mand efter kampen. Selv om han havde fundet plads til assistent træner Andreas Damgaard på holdkortet som en gardering for de mange skader, blev der ikke brug for Damgaards ligaerfaring som spiller på banen. De spillere der var tilbage løste nemlig opgaven flot. 

“Vi får godt nok en sløv start med en del tekniske fejl, men da vi for alvor får fat i forsvar og Meldgaard lukker af i målet, kan vi komme til at løbe med dem og i det høje tempo er vi klart bedst” fortæller Patrick Petersen.

Cheftræneren glæder sig over, at han fik bragt mange i spil og spillerne kvitterede med både fight og flot spil. På spørgsmålet om der er nogen der bør fremhæves i sejren, starter Patrick Petersen med at fremhæve hele holdet. “De spillere, der fik chancen gjorde det godt, men målmand Mads Meldgaard havde en god kamp, han fik god hjælp af forsvaret hvor specielt Marius Egdal og de tre strege der på skift supplerede ham, gav grundlaget for vores kontra og her kan jeg ikke komme uden om Tobias Jørgensen og Anders Gade” slutter en tilfreds cheftræner.

Forsvarsgeneral Marius Egdal tog i øvrigt mere del i kontrafasen i lørdagens kamp. Normalt skifter han ind til forsvar og ud til angreb, men med 3 mål i kontrafasen bidrog han også godt til Skovbakkens 36 mål.

Skovbakken - Team Sydhavsøerne 36-33 (17-14)

Målscorere for Skovbakken:

Anders Gade 7, Tobias Jørgensen 7, Jakob Loft 3, Malte Nøddesbo 3, Marius Egdal 3, Patrick Sanggaard 3, Emil Svensson 2, Rasmus Mørup 2, Emil Sidelmann 2, Carl Søndergaard 2, Mikkel H. Pedersen 1 og Jeppe Hauskov 1. 

Redningsprocent: Mads Meldgaard 32 % (15/47)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner