Skovbakken kunne ikke knække stærkt Skive mandskab

Skovbakken Håndbold
25. sep. 2022

I sport taler man ofte om den svære to’er, hvor man oven på en rigtig flot præstation skal følge op i samme spor. For Skovbakken var det et af rækkens formodede tophold fra Skive der skulle måles op imod i den svære to’er. 

Fra start på kampen lignede det faktisk at Skovbakken igen kunne spille en flot kamp. 3 gange i første halvleg var Skovbakken foran med 3, men fra stillingen 12-9 vendte det desværre og Skive vandt de sidste 6 min af første halvleg med 6-2 og gik til pause med 14-15 til udeholdet.

Anden halvleg startede desværre som første sluttede og efter 5 min havde Skive scoret 5 mod Skovbakkens 2. Der fra kom Skovbakken ikke tættere på. På et tidspunkt var Skive foran med 23-31 inden Skovbakken i den sidste fase med 3 redninger og 3 scoringer kom lidt tættere på. Helt tæt blev det dog aldrig i anden halvleg og Skive ligner igen en af bejlerne til oprykningen fra 1. division, efter de ellers i sæsonåbningen tabte de første to kampe. 

For Skovbakkens assistent træner Andreas Damgaard blev det dermed ikke til håneretten mod sine kolleger fra de sidste 2 sæsoner. Med en farbror som Skive træner og en fætter der blev noteret for 6 scoringer for Skive skal Andreas finde et andet emne at tale om ved næste familiekomsammen. 

Skovbakkens cheftræner Patrick Petersen var skuffet over, at Skovbakken ikke formåede at gøre kampen mere tæt. “Jeg er tilfreds med vores niveau i starten af kampen, hvor vi var koncentrerede og formåede endda at have flere føringer, men de sidste 5 minutter i første og de første 5 minutter i anden halvleg blev udslagsgivende for os” forklarer Patrick Petersen. 

Der var dog også anerkendelse til modstanderholdet fra træner teamet. “De møder os med rigtig meget fysik, og det gør at vores offensiv slet ikke når på niveau med det vi leverede i Tønder i søndags” konstaterer Patrick Petersen.


Trænerteamet slutter af med at fremhæve Tobias Jørgensen for en god kamp og 6 flotte mål. Dermed delte han topscorer værdigheden på Skovbakkens mandskab med Anders Gade.

Næste opgave bliver lørdag den 1. oktober kl. 16, hvor Skovbakken igen har hjemmebane mod et af de hold der forventer at spille med i toppen, nemlig Team Sydhavsøerne.

Skovbakken - Skive 28 - 34 (14 - 15) 

Målscorer for Skovbakken: Tobias Jørgensen 6, Anders Gade 6, Mikkel Hansen 3, Mads Johansen 3, Marius Egdal 2, Jeppe Hauskov 2, Rasmus Mørup 2, Mikkel H. Pedersen 2, Malte Nøddesbo 1 og Emil Sidelmann 1. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner