Seje Unge i Front lavede flot fest!

St. Restrup IF
12. jun. 2022

KÆMPE tak for en fed fest til alle vores unge frivillige fra 7.-9. klasse, der har arrangeret Ungdomsfest i RIF for 4. klasse op til og med 17-årige. I er monster seje. :)

Det var en aften med næsten 100 festklare børn. Slushice til velkomstdrink , maaaaasser af pizza, stoledans og hygge. Kæmpe highfive til RIFs fantastiske frivillige *Jeanette Pagh Emanuelsen*, som har været primus motor i Unge i Front-forløbet, hvor de unge frivillige har fået inspiration og viden om at være frivillig i foreningslivet. Det kulminerede med, at de øvede sig i at lave denne flotte fest for andre børn og unge.

Det er så vigtigt, vi er mange både børn og voksne, der vil give en hånd med for at bidrage til, at vi kan have en god og hyggelig forening. Så stort tak!
Arrangementet var støttet af Hovedbestyrelsen i RIF og DGI Nordjylland.

Også stor tak til de syv forældre, som hjalp de unge frivillige med opstilling, servering og oprydning og vores herlige Café RIF.

#EnGangRIFFERaltidRIFFER #strestrupif #MedRIFiHjertet

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her