Sammenhold på tværs af klubber - HBH udvider holdfællesskabet

Helsingør Håndboldklub
3. feb. 2024

Helsingør-Borsholm Håndbold kickstarter sammenholdet med kampe og sociale arrangementer. 

Lørdag den 3. februar har den for U11 pigerne i Helsingør Borsholm Håndbold stået på kamp og holdhygge hele dagen .

Pigerne startede med at spille kamp i Nordkysthallen, hvor de tog imod Ballerup Skovlunde Håndbold, som med en kneben sejr på 21-22 tog de 2 point med dem hjem. En utrolig spændende kamp, hvor pigerne kæmpe og spillede flot håndbold i begge ender af banen.

Efter kampen blev Borsholm klubhus indtaget, og der blev top hygget med fællesspisning, lege, planer for opvarmning og nye kamp-/sejrsråb.

HBH U11 piger er i skrivende stund 21 søde, fantastiske piger. Alle tager de sig godt af hinanden og siger et varmt velkommen til nye på holdet!

Næste sociale arrangement for pigerne er allerede i uge 7, hvor pigerne drager mod Herning for at spille træningskamp mod Ikast, træne med Hej Fonden og slutte dagen af med at se Final-4 i Jyske Bankboxen.

Sååååå skal du ikke være med på holdet????

Pigerne træner:

Mandage kl 17-18.45 i Helsingørhallen
Lørdage kl 11.45-13.15 i Nordkysthallen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne komme og prøve at være med - så kontakt Ulrich på 21486774 eller skriv på info@helsingorhaandbold.dk

Vi glæder os til at se jer.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner