Player_slider

Klubnyheder

Samarbejde U14 Drenge imellem Hareskov IF & Værløse BK.
Hareskov IF Fodbold - 30. dec. 2021

På Drenge 2008 startede vi tilbage i august måned et årgangs-samarbejde imellem Hareskov IF og Værløse Boldklub’s U14-hold.

Baggrunden var, at begge hold havde lidt for mange spillere til ét 11-mandshold og lidt for få til to hold. Ved at samarbejde så har vi i efterår- og vinter-turneringerne kunnet stille et hold i række 1 og et hold i række 4.

Samarbejdet er gået rigtig godt. Vi var ca 30 spillere på papiret ved opstart og det tal er nu vokset til 35 spillere.  Det betyder, at vi har et rigtig godt træningsmiljø og kamp set-up med gode udviklingsmuligheder for alle. Det betyder også, at drengene har fået etableret nye relationer og venskaber.

Spillerne virker meget motiverede og udviser stor spilleglæde. Forældrene udtrykker generelt også stor opbakning og tilfredshed - så alt i alt en positiv og vellykket sammenlægning.

I november deltog vi i Øens Cup på Fyn med knap 30 drenge og 6 voksne. Det var en glimrende træningslejr, som også styrkede sammenholdet. Vi ser frem til et spændende andet halvår på U14 med et fortsat stærkt samarbejde på årgangen imellem de to klubber.

Kasper, Hadi & Jim

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub