Player_slider

Klubnyheder

Sæsonstart
Svendborg Basketball Club - 10. aug. 2021

                              

Til alle medlemmer, forældre, frivillige samt andre med tilknytning til Svendborg Basketball Club kommer hermed lidt nyt fra bestyrelsen.

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi glæder os rigtig meget til at skyde den nye sæson i gang i den kommende uge. Vi har virkelig savnet at have alle vores hold og medlemmer i hallerne. Enkelte af vores hold har været Corona ramte siden september måned 2020 så det er lang tid at skulle undvære ens træner, holdkammerater og ja klublivet i det hele taget. Når det så er sagt er det på sin plads at sige TAK – tak til alle de loyale medlemmer, der har bakket op om klubben i denne for os meget uvante situation vi har været i på grund af pandemien. Det være sig online træninger, træninger udendørs og ikke mindst – betaling af kontingent – TAK…….

 

Vi er nu tæt på at kunne starte sæsonen ”rigtig” op og vi glæder os meget til at få gang i hallerne igen. Planlægningen af træningstider for alle vores hold er blevet et enormt puslespil at skulle få til at gå op, idet vi igennem de sidste to sæsoner har været begunstiget at stor medlemstilgang. Vi håber derfor meget på, at i vil tage godt imod de nye planer, som kan ses i Holdsport og på vores hjemmeside www.sbbc.dk

Vi er nødt til at sige at vi har brugt rigtig meget tid på at få enderne til at nå sammen og vi tager de forbehold vi kan for eventuelle ændringer undervejs men de vil forekomme. Træninger starter mandag d. 16. august 2021.


Da der i U15 og U17 er flere hold, grundet stor medlemstilslutning på årgangene, starter holdene op med fællestræninger de første to uger, hvorefter de deles op på henholdsvis rødt, hvidt og blåt hold. I bedes derfor tjekke træningstider i Holdsport, hvor alle træninger for alle hold er langt ind.

Bemærk også at træningen om onsdagene i Gymnasiehallen først gælder fra, den 1. oktober 2021.

 

Vi har hen over sommeren arbejdet frivilligt med forskellige ting (Workshops, 3x3 turnering, Shooting Camp og 5700 Summer) for at tjene penge til de mange aktiviteter vi tilbyder vores medlemmer. Tak til alle jer, der har givet en hånd med – uden jeres hjælp var det ikke muligt.

Så husk at melde dig til når der er brug for din hjælp til fremtidige arrangementer.

 

Vel mødt i hallerne.

 

Svendborg, den 9. august 2021

 

Karin Olsen

Formand

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.237.000 andre og opret dig hos Holdsport