Sæsonafslutning 2022/23

Ledøje Smørum Badminton
24. maj. 2023

Nu er sæson 22/23 ved at være slut og vi ønsker alle en dejlig sommer. Tak for denne sæson og tak for en hyggelig og sjov sommerfest.

D. 31/5 er sidste dag med trænere, men vi har hallen frem til d.30/6, så motionister og seniorer kan fortsætte i juni uden træner og bolde.

Der er sommertræning for ungdommen tirsdage og torsdage i juni måned frem til og med torsdag d. 22/6, som man kan tilmelde sig på Holdsport, eller her: https://www.holdsport.dk/club/... (kræver medlemsskab tidligere holddeltagelse i Ungdoms afdeling og husk login først til holdsport, inden tilmeldelse)

 

På den anden side af sommerferien glæder vi os til at starte sæson 23/24 op. Opstart bliver i uge 32 fra mandag d. 7. august. Vi melder ud, når træningstiderne er på plads.

 

Vi søger fortsat en ungdomsformand til vores bestyrelse.

Alle er velkomne til at byde ind, om du er forælder til en spiller, motionist, træner eller ungdomsspiller. Måske du kender en, der har lyst til at gøre en forskel for vores ungdomsspillere.

Tag endelig fat i Tommy på mobil 40533235 eller mail tommynorup@hotmail.com, hvis du har spørgsmål.

Mange hilsner Tommy samt resten af bestyrelsen: Morten, Dennis og Camilla.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her