Sæson-afslutning for Oaks Ungdom: U12 vokser eksplosivt, U14 bliver Årets Klub i Danmark og både U16 og U19 hiver GULDET hjem til Frederikssund!

Frederikssund Oaks
10. okt. 2022

Sikke en afslutning på efterårssæson 2022!

 

Oaks U12 er blevet genopbygget og kan stille et fuldt hold til stævner; de tæller nu 19 spillere (!) efter en sæsonstart med en håndfuld. Altid fantastisk at kunne byde så nye grønne krigere samt deres forældre velkommen i Oaks.

 

Oaks U14 blev til det afsluttende stævne i Aarhus kåret til årets U14 klub - en kåring der var baseret på stemmer fra alle klubber i Danmark. En flot anerkendelse til klubben og ungdomsarbejdet.

 

Både U16 og U19 spillede sig til de afsluttende sæsonfinaler – U16 vandt FALL BOWL 2022 i den bedste række herhjemme, og U19 blev Sjællandsmestre. For Oaks U16 er det den 10. finaleplads i træk! Må være en rekord.

 

Vi er pavestolte af hele vores ungdomsprogram, alle vores fantastiske spillere og ikke mindst det yderst dedikerede og utrættelige trænerteam, der står bag spillerne og holdene træning efter træning, weekend efter weekend, kamp efter kamp.

 

Vi ses til sæsonstart i uge 44!

 

#OakStrong

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner