Så starter sæson 2022/2023 - nyttige oplysninger

Ledøje Smørum Badminton
2. aug. 2022

Så starter den nye badminton sæson snart… Så derfor lidt nyt fra badmintons medlemsadministrationen.

Vi starter på mandag, officielt d. 8.8.2022 - altså på næste mandag…

Holdsport er opdateret og lsibadminton.dk også, så her kan I finde information om hold, tider, priser osv. For alle 3 afdelinger, ungdom, senior og motionist!

Men et par væsentlige ting:

Ungdomsholdene 

- har fået nye navne, “Begynder”, “Let øvede”, “Øvede” og “Turneringsaktive” - dertil “Miniton” og “Fredags tekniktræning” 

- Langt de fleste hold har nye tider og nogle også andre dage, bl.a. miniton nu om lørdagen.

- I er alle på et eller flere hold, og check venligst via holdsport hvilke hold I er på - og se på lsibadminton.dk for yderligere info.

- August måned er til at beslutte sig hvilket hold er det rigtige; per 1.9 vil opkrævninger blive sendt ud - så der skal endelig hold tilmelding være klar

- Brug lsibadminton.dk for info - ved spørgsmål så kontakt Maria, eller så skriv til medlem@lsibadminton.dk for ændringer.

Senior

- Nye træningstider!

Motionist

- Nye træningstider om torsdagen! Mandags og søndagshold fortsætter.

- Fastbaner får seperat mail omkring Jeres baner, men de fortsætter som hidtil.

Alle på nær “Begynder" og “Miniton” får fremover EN årlig opkrævning igen. Vi går tilbage til dette efter corona, da det er alt for tidskrævende at opkræve per halvår.

Så vidt muligt har vi holdt kontinenter i bero, dog ikke hvor træningen udvides, og motionister får ej heller længere halv pris på det andet hold. Vi har dog lagt gebyr for online betaling over på hvert medlem, så når I betaler næste gang, vil I se et betalingsgebyr.

Husk ….

Holdsport er vores medlemsystem - og det er her alt foregår omkring administration. Brug lsibadminton.dk og login med Jeres konto, eller på holdsport.dk - eller download Holdsport App’en og log på, her kan I se hold, tilmelde aktiviteter (når de kommer) osv.

Det er vigtigt at I logger på - før - I laver ændringer eller tilmelder yderlige hold, ellers begynder I at oprette flere konti, hvilket giver rod alle steder mht. opkrævninger osv. Hvis I bliver bedt om nye oplysinger som adresse eller fødsels dato, så er I forkert på den - de opgives kun første gang ved første hold tilmelding (og dermed som nyt medlem). Istedet - log på - og I kan tilmelde Jer hold, framelde hold osv.

Jeg regner med at lægge træninger ind i kalenderen i løbet af denne uge, så kan I også her se - ex. via holdsport app’en, træningstider for de hold I er tilmeldt. Træner kan også skrive til Jer osv.

Der er rigtig mange muligheder med holdsport, ikke altid lige nemme at bruge, men en ting som I bør have styr på - er login - og evt. at tillægge flere email adresser for samme konto (ex. Forældre, så I kan få info). Spørgsmål, så skriv til medlem@lsibadminton.dk

På vegne af bestyrelsen

Dennis Kroer

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner