Rune stopper i Skjold

Boldklubben Skjold
9. aug. 2022

Tak for denne gang til Rune Vores sportslige anker de seneste 4 år, har valgt at drage videre.

Rune Wonsyld har været en drivende kraft for vores udvikling af børne- og ungefodbolden i Skjold siden sommeren 2018. Kvaliteten, og måden vi spiller fodbold på, er uden tvivl forbedret gennem Runes arbejde, og han har været en hjørnesten i udviklingen og genopbygningen af “Skjold-modellen”, så vi i dag har en tydelig tilgang til børne- og ungefodbold, som kan ses både internt og eksternt. Rune har lagt en utrolig indsats i Skjold og greb fra start mulighederne for at udvikle foreningen og så vores forhold og beliggenhed som en mulighed.

Der skal lyde et stort tak til Rune for tiden i Skjold. Du ønskes al mulig held og lykke fremover og et stort tillykke med kommende rolle som far.

Fremover vil Rune's opgaver blive delt mellem Rasmus Samuel Klingenberg Jakob Sparup Jonas Thorsen Andreas Lundgaard Hører du til dem, som har haft Rune tæt på, vil du høre nærmere om hvordan vi løser opgaverne.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner