Roskilde Festival 2023

Team Ramsø
12. feb. 2023

Hvis du vil have armbånd og støtte klubben...eller bare støtte klubben som frivillig på Roskilde Festivalen 2023, så har alle interesserede muligheden igen i år.

Team Ramsø står for bus/taxa slusen ved indgang East og bommen ved Køgevej. Du kan selv bestemme, hvornår du har vagt så længe der er ledige vagter og du ellers overholder nogle få regler (fx må man ikke have to vagter i streg).

Vagterne ligger i perioden fra Lørdag d. 24 Juni til og med Søndag d. 2 Juli.

Hvis du vil have adgang til festivalen skal du have 4 vagter á 8 timer, nogle af vagterne kan tages inden musikken, men du skal også have vagter under musikken. Ønsker du færre vagter, er der ikke noget armbånd, men Team Ramsø tager med tak imod alle, der vil støtte klubben på denne måde.

Kender du / i andre som også kunne være interesserede, kan i være på vagt sammen. Vi kan dog ikke garantere, at i kommer til at stå i taleafstand.

Vi har gode forhold for vores frivillige, herunder forplejning på vagten, fyraftensøl/vand, mulighed for opladning af telefon, egne toiletter og meget andet.

Hvis du / i vil være frivillig eller har spørgsmål herom, så send en mail til:

festival@teamramsoe.dk.

Med venlig hilsen

Festivaludvalget

Marianne, Sarah, Thomas og René

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her