POKAL FINAL FOUR - DONATIONER

BMS Herlev
25. jan. 2023

Donationer ønskes til den kommende weekend (28-29/1) hvor vi, BMS Herlev sammen med Danmarks Basketball forbund, afholder Pokal Final Four for ungdomshold.

Der spilles semifinaler om lørdagen og finaler om søndagen. 

Vi spiller på 3 baner: Ny hal, UCC og Herlev Hallen. 

Der kommer rigtig mange mennesker i hallerne, så der er virkelig gode muligheder for en god indtjening til klubben – alt indtjening fra boderne går til klubben  :-)

Vi er derfor dybt afhængige af donationer fra alle klubbens medlemmer. 

Vi håber virkelig, at I er klar på at bage noget/købe en kage, donere en ramme sodavand eller lignende. Boderne vil kun bestå af donationer fra jer alle, så kom i gang eller sæt bedsteforældrene til at hjælpe. Den her indtjeningsmulig kan sidestilles med at skulle sælger lodder, pakke gaveæsker, uddele flyers eller lignende for klubben, så vi kan fortsætte med vores høje aktivitetsniveau og forblive Danmarks fedeste klub at være en del af. 

Det er bare lidt sjovere og nemmere, at bage eller komme med en ramme sodavand. Så selvom I ikke havde tænkt jer at kigge forbi hallerne i weekenden, vil klubben virkelig værdsætte, hvis I alligevel kommer forbi én af de 3 haller med en donation – eller får en til at tage den med for jer. 


Boderne ønsker sig primært: 

★ Bagværk fx. kage, pølsehorn, pizzasnegle, kanelsnegle, muffins mm. 

★ Slikposer fx. Haribo el. Katjes 

★ Chokolade-/Müsli-barer 

★ Toasts 

★ Sodavand

Husk at overskuddet går til hele klubben, og ingen må tænke ”vi springer over. Der er nok andre som kommer med noget”. For så kommer der ikke noget/nok. 

Har I spørgsmål vedr. boderne kan I kontakte Nanna på tlf. nr.: 6169-9767 eller Milen på tlf. nr.: 8175-1582 

Vi ses i hallen…. 

Hilsen Jeres basketball klub 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner