Penge direkte ud til idrætslivet i Lystrup

Lystrup Idrætsforening
19. nov. 2023

Butiksleder Kenneth Skyum (tv.) i SuperBrugsen Lystrup har for kort tid siden overrakt en stor check til Lystrup IF. Det med ved en begivenhed med deltagelse af lokale idræstudøvere og bl.a. Bent Andersen fra OK og hovedformand Niels Havvig (begge herrer ses til højre). 

Lystrup Idrætsforening er meget glade for sponsoratet, da det har stor betyd­ning for, hvad vi kan tilbyde vores børn og unge af nye oplevelser. Pengene bliver fordelt blandt de mange forskellige idrætsgrene i foreningen, og er dermed også af stor social betydning for området. 

>>Som idrætsforening har vi et godt samarbejde med Kenneth Skyum fra SuperBrugsen og OK. Vi håber, at mange fortsat vil tanke og støtte vores aktiviteter,<< siger Niels Havvig.

Når der tilknyttes OK-benzinkort til Lystrup IF, støttes idrætsforeningen direkte hver gang, der der tankes på bilen. Årets sponsorbeløb er dermed indtjent af de trofaste bilister, der tanker ved en OK-tank og samtidig har markeret at ville støtte områdets fælles idrætsforening.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her