Opdaterede retningslinjer for støvlevaske og drikkevarer

Akademisk Boldklub
25. apr. 2023

Renoveringen af omklædningsrummene i østfløjen nærmer sig sin afslutning, og ifm. hermed er de gamle indendørs støvlevaske blevet lukket. Det samme gælder de gamle indendørs støvlevask ved senioromklædningen på modsatte side. Disse vaske og haner vil også blive afblændet helt, da der nu er blevet etableret udendørs støvlevaske, som befinder sig ved alle indgangene til omklædningsrummene omkring hallen. Således kan man få rengjort sine fodboldstøvler inden man tager dem med ind i hånden.

Dette reducerer også rengøringsbehovet for servicepersonalet, da der ikke bæres nær så meget jord og græs med indenfor, og dermed vil anlægget fremstå pænere til alles glæde.


Det er ikke tilladt at have fodboldstøvler på indenfor på anlægget, og man skal benytte disse nye støvlevaske når ens støvler er banket godt af udenfor. Og hjælp gerne holdkammerater der måtte have glemt dette, så det er rart at færdes indenfor på anlægget.


Desuden præciseres det, at egne medbragte drikkevarer i sportscaféens åbningstid ikke er tilladt. Men kom meget gerne ned i AB Sportscafé og støt de nye forpagtere.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her