....og stævnesæsonen er skudt i gang. Esbjerg Cup 2023

Copenhagen City Taekwondo Klub
26. feb. 2023

Lørdag den 25. februar drog klubben til det traditionsrige Esbjerg Cup, hvor mere end 200 deltagere fra Danmark, Norge, Sverige og Færøerne deltog.

Klubben havde 10 kæmpere med fordelt i alle aldre og kategorier. Vores fem B-kæmpere havde et puljestævne, og da der var lidt rod i organisationen af dette, gik der kuk i semi- og finaler. Alle vores nyeste kæmpere havde dog sejre og fik flotte medaljer med hjem.

Nayel var den eneste med en enkelt kamp i sin pulje, og den kamp vandt han meget overbevisende med en 2-0 sejr. Flot guld til Nayel. Ayah fik lov til at kæmpe i to meget forskellige vægtklasser, og hun formåede derfor både at få en guld og en sølv med hjem. Lillesøster Zakinah fik ligeledes en medalje, desværre blev det til en bronze denne gang. Vores andre B-kæmpere var Mathias og Esther som vi ser frem til at få på medaljeskamlen næste gang.

Vi havde også fem A-kæmpere med. Zainab A mødte i sin semifinale en meget aggressiv modstander fra Albertslund, og Zainab fik desværre ikke ordentlig gang i kampen, så hun taber den. En bronze til Zainab A.

Zainab T er ny som juniorkæmper, og hun havde for en gangs skyld mulighed for to kampe. Første kamp er mod Sønderborg, og Zainab vinder en fantastisk første runde med dagens comeback. Kort inde i anden runde giver modstanderen Zainab et direkte knytnæve slag i ansigtet, som ikke er tilladt i Taekwondo. Modstanderen bliver diskvalificeret, men Zainab kan desværre ikke fortsætte grundet blødende sår. I finalen skulle Zainab have mødt Færøerne, men på grund af skaden vælger trænerne at trække hende. En sølv til Zainab T.

Jana er ny seniorkæmper, og hun stod i sin første kamp over for en meget erfaren kæmper, der har været med i årevis. Jana gjorde, hvad hun kunne, men hun mødte på dagen en bedre og mere rutineret kæmper. En sølv til Jana.

Ibrahim havde til dette stævne valgt at rykke op i både vægtklasse og som senior, og han fik to kampe. Han kæmpe sig rutineret forbi første kamp og i finalen ventede Færøerne. Denne kamp blev mere tæt, men også her vandt Ibrahim sikkert med 2-0, og dermed en guldmedalje til ham.

Vores sidste kæmper var Ilyas, der til dagens stævne havde rykket en vægtklasse op. Han havde tre kampe. De to første blev vundet på rutinen, og I finalen skulle Ilyas møde en dygtig kæmper fra Risskov. Ilyas viste sig at være den taktisk bedste og vinder sin tredje kamp med 2-0 og får dermed også en guld med hjem.

Coach Kian fik sin debut til sit første rigtige stævne, og han havde en travl dag på kontoret, men han klarede det superflot med sine kæmpere. Stor tak til ham og til coach Sami og coach Farooq for at sekundere kæmperne på bedst mulig måde. En kæmpe STOR tak til vores chauffør, HASAN, der trods snevejr, vindstød og fællessang præsterede at få hele klubben godt frem og tilbage i vores turbus. En mindeværdig dag i klubbens historie. Vi ser frem til de næste.

Klubbens næste aktion er Dutch Open den 11.-12. marts og ugen efter gælder det Belgium Open. Klubben deltager her med tre kæmpere: Nikola, Ibrahim og Ilyas samt deres to coaches, Sami og Farooq.

Vi ønsker dem held og lykke

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her