OBS - vedr. gratis måned pole i januar!!!

Casa Bailar Studio
22. jan. 2024

Kære nye poleelever,

Først og fremmest vil vi gerne takke jer for den overvældende interesse og støtte, som vi har oplevet i forbindelse med vores tilbud om en gratis måned med pole-træning i januar! Vi er begejstrede over, at så mange af jer har valgt at melde jer til.

Vi har imidlertid bemærket, at der er nogle af jer, der har udtrykt forvirring og bekymring over at have modtaget en regning eller en rykker. Vi beklager dybt enhver forvirring eller ulejlighed dette måtte have forårsaget.

Årsagen til dette problem ligger i vores system, som desværre ikke har mulighed for automatisk at anvende rabatten ved fakturering. Vi har gjort vores bedste for at kommunikere dette tydeligt på vores hjemmeside, men det ser ud til, at der er opstået misforståelser hos nogle af jer ved købet af den gratis måned.

For at afklare dette vil vi opfordre jer til at læse de oplysninger, I accepterede ved tilmeldingen, for at sikre, at der ikke er nogen tvivl omkring vilkårene. Vi ønsker naturligvis kun det bedste for vores kunder, og det er vigtigt for os, at I føler jer trygge og tilfredse med vores service.

Vi sætter stor pris på jeres tålmodighed og forståelse i denne situation. Skulle der stadig være spørgsmål eller bekymringer, er I mere end velkomne til at kontakte os på kontakt@casabailar.dk. Her står vi klar til at hjælpe jer med alt, I måtte have behov for.

Endnu engang tak for jeres støtte, og vi ser frem til at fortsætte rejsen sammen med jer! Og ha' lidt tålmodighed med os.

Mange hilsner Casa Bailar- teamet

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner