Player_slider

Klubnyheder

Nytårshilsen fra bestyrelsen
Aarup BK Håndbold - 28. dec. 2021

2021 vil formentlig være et år, vi kommer til at huske mange år frem!

Først på året måtte vi træne hjemmefra og lave øvelser på video. Senere vendte vi i kulde og mørke tilbage til håndboldens rødder, da vi på kort tid fik omdannet de omkringliggende plæner til funktionsdygtige håndboldbaner. Endnu en tak skal lyde til de frivillige, som på kort tid fik gjort banerne klar, så vi igen kunne komme ud og få rørt os.

Sidenhen rykkede vi på strandbanerne, og vi kunne igen komme afsted til stævner. Alt begyndte så småt at føles som normalen igen.

Men håndbold spilles nu altså bedst indendørs, og her i løbet af efteråret har der da også været rigeligt med flotte kampe fra ungdomshold såvel som seniorer. Til tider var det næsten ikke til at se, at der ikke var spillet betydende kampe i størstedelen af et år. Som bekendt endte det jo bl.a. også med, at U11-pigerne og U13-drengene rykkede op i AA, damernes 1. hold tager en tur op i Fynsserien, og herrernes 3. hold er fremover at finde i serie 1. Endnu engang stort tillykke alle holdene!

Nu er det spøgelse, som vi efterhånden kender så godt desværre vendt tilbage her på falderebet af 2021. Forhåbentlig kommer nedlukningen denne gang ikke til at vare lige så længe som sidst. Og selv hvis den gør, så vil vi gøre vores ypperste for at komme så hurtigt tilbage på håndboldbanen, som det kan lade sig gøre.

På vegne af Bestyrelsen vil vi derfor sige jer alle en stor tak for oplevelserne i 2021 og ønske jer et godt nytår. Vi ses til mange nye succeser i 2022.

Festlige hilsner
Bestyrelsen i Aarup BK Håndbold

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub