Nyt trænerteam på talentholdet

Herlev Ishockey Klub
28. mar. 2022

Herlev IK er stolte af at offentliggøre, at vi har tilknyttet Rasmus Hansen som cheftræner for vores talenthold i den kommende sæson. Rasmus Hansen er 30 år og tidligere elitespiller. I de seneste år har han begået sig som træner på klubniveau og U-landsholdsniveau og han har allerede slået sit navn fast, som en dedikeret og ambitiøs træner, der har fokus på og succes med at udvikle ishockeyspillere. 

I Rasmus får vi en træner, som ved hvad der kræves for at blive ishockeyspiller på højeste niveau, og han er villig til at investere de timer i trænergerningen, der skal til for at udvikle elitespillere. I Herlev IK har vi tidligere været tydelige omkring, at vi ønsker at styrke vores træningsmiljø og vi har ambitioner om at være den mest attraktive klub på Sjælland, når det gælder talentudvikling.

I tråd med den udmelding ser vi det som det perfekte match, at vi er lykkedes med at få Rasmus med om bord på skibet. I Rasmus får vi ligeledes en træner, der tør tænke nyt og bringe nye træningsmetoder ind i hverdagen til gavn for spillernes udvikling. 

Vi er mindst lige så stolte over at kunne præsentere Mads Rex Augustsen og Emil Edelskov som assistenttrænere til den kommende sæson. Mads og Emil har været tilknyttet holdet i samme rolle siden starten af februar og de har allerede et super kendskab til truppen og de har været et enormt godt bekendtskab, som har styrket niveauet på træning og til kampe med deres ishockeyfaglige kompetencer og menneskelige egenskaber. Emil er 28 år og har i sin karriere som back bl.a. spillet J20 i Oskarshamn. Derudover har han været cheftræner på ungdomsniveau og assistenttræner på U15 unionsholdet. Mads er 30 år og har ligeledes en aktiv karriere bag sig og trænererfaring som cheftræner og assistenttræner på ungdomsniveau. 

Det har været vigtigt for os at have et stærkt team, der kan komplementere hinanden med deres sportslige og menneskelige egenskaber på og udenfor isen. Truppen til den kommende sæson vil tage udgangspunkt i de spillere, der netop har repræsenteret Herlev IK til U20 DM, og den vil blive suppleret med spillere, som har ambitioner med deres ishockey. Første træning for den nye trup bliver 11. april 2022.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner