Player_slider

Klubnyheder

Nyt trænerteam omkring herresenior
Skødstrup Sportsforening Fodbold - 31. okt. 2021

Som det er sædvane bliver der foretaget løbende justeringer af seniortrænerteamet for klubbens herresenior. I år er ingen undtagelse - også her er der fortaget en række justeringer. 


Simon Løkkegaard som siden 1. januar 2019 har haft det overordnede ansvar for klubbens førstehold, har haft et ønske om ikke at forlænge sin aftale, som udløber 31. december. Det har ellers været en høj prioritet for klubben at forlænge aftalen med Simon, som på kort tid og under svære betingelser (Covid-19), har rykket os ekstremt. Simon har leveret en upåklagelig indsats, og i den grad været med til at flytte vores setup og tilbud flere niveauer op. Vi vil i mange år fremover være Simon utrolig taknemmelig for den store indsats han har ydet. Simon har ikke ønsket at forlænge sin aftale af personlige grunde. 


I stedet for Simon har klubben tilknyttet Jannik Puggaard, der, ligesom Simon i øvrigt, har en lang fortid i IF Lyseng. Her har Jannik trænet både ungdomshold samt seniorhold på både herre- og damesiden. Jannik er ung, ekstremt ambitiøs og ser meget frem mod de udfordringer, som titlen som cheftræner i Skødstrup Fodbold bringer med sig. Jannik har underskrevet en aftale for de kommende to år. 


Som assistent for Jannik fortsætter klubbens hidtidige assistent og fhv. spiller August Boye


Samtidig er klubben blevet enige med Jesper Buus-Andersen om at stoppe samarbejdet. I det kommende år er der udsigt til ændringer i det samlede træningssetup for truppen, og i den sammenhæng har vurderingen været, at der har været behov for et friskt pust på 2. holdet. Jesper har gennem de sidste mange år leveret en stor og dedikeret indsats, som altid har været gennemsyret af struktur og fremsynethed. Klubben vil gerne takke Jesper for sin mangeårige indsats på holdet. 


Michael Brændstrup, den nuværende chef for klubbens 3. hold, tilknyttes i det kommende år i stedet 2. holdet. Her vil han blive assisteret af Lars Dissing. 


På klubbens 3. hold overdrages ansvaret til Agust Finnur Agustsson. 

For spørgsmål kan klubbens næstformand, Nicolai Holm, kontaktes pr. mail nh@skoedstrup-fodbold.dk 

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.284.000 andre og opret dig hos Holdsport