Nyt Konkurrenceprogram

Aarhus PH
7. mar. 2023

Nyt Konkurrence program

 

Samtlige ændringer i Konkurrence programmet blev vedtaget. Dertil kom der yderligere en ændring, Hvis en hundefører selv samler en genstand op på sporet, skal det koste 1 arbejdspoint, sådan at man kun opnår fuldpoint hvis hunden markerer genstanden.

Det nye Konkurrence program træder i kraft fra 1. januar 2024.

Vedr. ændring i Øvelse 10/anholdelsesopgave: Der står at når figuranten står passivt, koster hvert efterfølgende bid 1 point. Da denne øvelse ofte foregår i skov og hvor skovbunden/underlaget kan være ujævnt skal figuranterne være opmærksomme på hvornår de står korrekt passivt. Hvis en figurant f.eks. står passivt, hunden går af, figuranten flytter sit fodfæste grundet ujævnt underlag og hunden derefter bider skal det altså intet koste. Det er først når figuranten har fodfæste og står passivt at efterbid skal koste.

 

I kan læse om ændringerne i den vedhæfter fil, når den rigtige tekst og hvordan øvelserne skal udføres og dømmes komme. sender vi en ny mail. Aarhusph afholder et møde når vi har modtaget den rigtige tekst.

se her: Nyt Konkurrenceprogram

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her