Nyt fra DGI

Enghave Volleyball Klub
19. jan. 2023


Nu sker det!


Nu har jeres hold chancen for, at prøve kræfter med andre volleyhold fra hele landet.  Deltag  i stævnet med en masse sjov volley, fine præmier og hygge i særklasse.
 
Udover holdets præstation i volleyball er der også mulighed for, at udfordre holdkammeraterne ved, at benytte svømmehal, gymnastiksal og andre sjove aktiviteter på Vejen sportscenter.

 Teen og Ungdomstævne - 3. - 5. marts 

 Senior og old seniorstævne - 12. 14. maj 

Er du nysgerrig, så bliv klogere herunder.
 

Landsmesterskab 2023

Vind pokalen med hjem til klubben til Landsmesterskabet i Vejen, for mix og old-mix hold. Her kommer der hold fra hele landet, vi holder fest lørdag aften og har socialt hygge med holdkammeraterne. Der er mulighed for forskellige overnatnings muligheder.  Lets go! 

Teen og ungdomsstævne i Vejen 2023

Stævnet for alle unge der elsker at spille volleyball og hygge med holdkammeraterne. Her bliver der kæmpet mod hold fra hele landet. Det er muligt kun at deltage lørdag, eller de kan få en hel weekend med volley. OBS for tilmeldingsfrist 5. februar.  Vi glæder os 

 
   
DGI Fyn | Svendborgvej 337 | 5260 Odense S

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner