Nyhedsbrev juni 2024

Alfa Omega Vægtløftning
15. jun. 2024

Kære AOV medlem

Først og fremmest skal lyde en stor tak for jeres åbenhjertede og inkluderende måde at være på, foreningen er holdt sammen af jer! Jeg er stolt over at se hvordan i fortsat er sociale på tværs af niveau og alder, det har en kæmpe betydning for at vi alle trives, og kan også give lidt mere mod på at stille til stævne, vi har i år haft 66 medlemmer til stævne, og lad os fortsætte den gode stil! 

Lige om hjørnet er der DM hold, hvor vi har 4 løftere med (afholdes i Herning) og samtidig EM Masters i Norge, held og lykke til alle atleterne!

Lidt praktisk:

  • Vi holder holdlukket hele juli måned, husk at der stadig kan trænes hvis du er medlem af Hafnia Gym.
  • Vi har haft tidlige træninger på helligdage, og vi synes det har fungeret rigtig fint, husk at tjekke i appen ved ændringer.
  • OBS: Du kan ikke afmelde dig eller videregive din plads til et hold, du har tilmeldt dig i chatten. Afmelding skal rettes direkte til Tim. 
  • Husk også at tilmelding af konkurrencer skal være  igennem holdsport, ellers er det ikke sikkert der er en træner til stede, men vi sender af sted på bedste vis når der er tilmeldt i holdsport! 
  • Tal med dagens træner inden du henter udstyr, da det er deres ansvar at det kommer retur, så det ikke bliver overset. 

Desuden skal der lyde en stor ros til vores trænerteam, da der nogen gange næsten er rift om at være med til at hjælpe til stævnerne! Tak til jer, og også til alle der stiller som frivillige! 

Vi har pt et godt hold af trænere, Tim, Kristina, Mie, Luka, Mikkel, Toke, Tina og Mathias, - en gang i kvartalet holder vi en mindre lærings og trænings workshop med spisning efter, sidste gang havde vi en udefrakommende løfter vi kunne øve os på! Dette for at tilrette og ensrette undervisningen i AOV. Husk nu at spørge din træner til råds, vi har godt af at blive udfordret, få feedback og mulighed for at forklare “løftene” en hel masse gange. 

Alfa Omega Cup i november er en klubkonkurrence, hvor flere klubber kommer til at konkurrere imod hinanden på tværs af alder. Mere info kommer.

Bestyrelsen består af Tim Kring, Tina Himmelstrup Jensen, Tine Rindholm, Thomas Prehn og Kamilla Müller.  Derudover er der ikke noget nyt. 

Vi afholder to årlige arrangementer som bliver sommerfest den 31/8 2024 ( vi mangler et festudvalg til denne begivenhed, så sig endelig til), og fødselsdagsfest den 10/1 2025. Så sæt kryds i kalenderen, - desuden opfordrer vi selvfølgelig til samvær i cafeen og kom endelig med forslag til sociale begivenheder. 

Stævnekalender 

22/06 2024 DM Hold Finale Info

28/09 2024 Øst B-mesterskaber Info

12/10 2024 Øst Masters Info

26/10 2024 Øst ungdom og junior Info

02/11 2024 Øst Senior Info

23/11 - 24/11 2024 Alfa Omega Cup 2024 (Holdkonkurrence)

Der er godt gang i det sociale, og det er SUPER fedt, husk at inkluder nytilkommende, og har du glemt at betale for kaffe eller fredagsøl (12kr), kaffe (10kr) har foreningen mobilepay konto: 812202.

God sommer, og vi ses 

Stærke hilsener bestyrelsen (skrevet af Tina) 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner