Nyhedsbrev januar 2024

Salto Systems Nordic Cycling
7. jan. 2024

Rigtig godt nytår til alle medlemmer!

 

2023 var et fantastisk cykelår med en masse gode klubaktiviteter. Nu skyder vi 2024 i gang med forhåbning om, at det bliver lige så godt. Her kommer årets første nyhedsbrev, hvor du kan se hvad der foreløbig er i støbeskeen.  

 

 

Klubaften torsdag den 25. januar

 

Vi afholder klubaften torsdag den 25. januar kl. 19.00 i Vemmelevhallen. Vi har inviteret Bent Skov, der ud over at have skovcykling.dk, også er medarrangør af Gran Fondo Svendborg. Det giver alle jer der har planer om ar køre i Svendborg mulighed for at spørge ind til arrangementet, ruterne, reglerne osv.

 

Derudover gennemgår vi løst og fast omkring klubbens aktiviteter i 2024. Hvis du har et emne du gerne vil have at vi tager op, så henvend dig til bestyrelsen inden mødet.

 

 

Ny aftale med vores hovedsponsor

 

I 2023 blev klubben 10 år med Salto Systems Nordic Aps. som hovedsponsor. Det har været et sponsorat, der har været helt unikt for en lille motionsklub som SSNC, og det har betydet, at vi har kunne lave alle de aktiviteter, som vi har haft lyst til. Derfor er det også med glæde at vi kan fortælle, at vi har fornyet aftalen med Salto Systems Nordic Aps. i 2024.

 

Aftalen er skruet lidt anderledes sammen end den har været tidligere. Sponsoratets størrelse afhænger nemlig af, hvor mange medlemmer vi er, for jo mere synlige vi er, jo mere er sponsoratet også værd. Derfor vil vi også opfordre til, at I inviterer alle jeres cykelinteresserede kammerater forbi vores træningsaftner, så de får lyst til at komme med på holdet.

 

 

Kontingent for 2024

 

Intet nyt år uden en ny kontingentopkrævning. Formatet bliver det samme som sidste år. Basiskontingentet dækker træning, klubaftner og fællesskab. Bonuskontingentet dækker derudover muligheden for at få løbsrefusion, samt deltagelse i aktiviteter, som klubben giver tilskud til. Kontingenterne koster 345 kr. og 695 kr.

 

Vi udsender opkrævningen i slutningen af januar. Hvis du har ønske om at skifte din kontingent type, eller slet ikke vil køre med klubben i 2024, så skriv til Thomas på thomas.m@ssnc.dk så hurtigt som muligt, så vi ikke får udsendt forkert opkrævning.

 

 

Aktiviteter i 1. kvartal

 

Her er den foreløbige aktivitetsplan for årets første tre måneder.

 

Uge 2 - Uge 11:                         10 ugers styrketræningsforløb hos MK Fysioterapi i Slagelse (stadig ledige pladser)

Torsdag den 25. januar:           Klubaften i Vemmelevhallen

Torsdag den 22. februar:         Klubaften (Info. kommer senere)

Lørdag den 24. februar:           Banecykling i Ballerup Cykel Arena (stadig ledige pladser)

Tirsdag den 26. marts:             Generalforsamling (med fællesspisning)

 

Læs mere om aktiviteterne på Holdsport.

 

 

Bedste hilsner

 

Bestyrelsen 


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner