NYHEDSBREV FEBRUAR 2024

Herlev Ishockey Klub
12. feb. 2024

Kære medlemmer

Vi nærmer os med hastige skridt afslutningen af sæsonen. Men der er stadig masser af ishockey der skal spilles og gode oplevelser venter vores mange spillere på alle niveauer. Flere spillere er ligeledes på CAMP i de kommende uger og vi takker for opbakningen til vores egen lokale CAMP.

Det er ikke kun vores spillere som skal sikres udvikling, det samme skal vi som klub. Derfor har flere repræsentanter for bestyrelsen og sportsudvalget over de seneste måneder været på kurser, udviklingsseminarer og møder med de øvrige klubber og DIU. Hvorfor er det vigtigt? Fordi vi som klub skal udvikle os og sikre vi i fremtiden er en attraktiv forening for både nuværende og kommende medlemmer. Vi er i Herlev Ishockey Klub foran en ny begyndelse og har brug for flere frivillige, som kan være med til at løfte opgaver og fremdriften i klubben. Som frivillig skal du selv være med til at definere opgaven og løsningen. Du vil selv skulle tage initiativer og finde interessenter som kan bidrage til resultatet. At være en del af en forening handler ikke kun om, at kunne aflevere sit barn og derefter stille krav til rammerne og driften. Det handler i høj grad om, at tage ANSVAR og bidrage til løsningerne for, at vi udvikler os og skaber nye initiativer og rammer for vores medlemmer!

CAMP

I dag starter endnu en CAMP i vores interne regi. Vi glæder os over den store opbakning til vores egne CAMPS og arbejder mod at gøre disse endnu mere attraktive i fremtiden. Som klub er vi ambitiøse i vores planlægning og ønsker til fremtidige CAMPS. Derfor har vi også startet et målrettet samarbejde med Herlev Eagles om en sommerferie CAMP i uge 32 (mandag-torsdag). Inden længe vil vi offentliggøre overskrifterne på denne CAMP, men vil allerede nu gerne plante en nysgerrighed hos vores medlemmer, så de kan navigere i de mange tilbud der er i forskellige klubber for camp deltagelse i sommerferie perioden. Vi glæder os til, at kunne præsenterer dette attraktive tilbud, som vi forventer i fremtiden kan blive en destination for unge ishockeyspillere.

KLUBRUMMET

Ændringerne i klubrummet tager stille og roligt form. Vores ambition om, at skabe et klubrum med muligheden for, at kunne bruge dette til sociale aktiviteter er fortsat høj. Derfor er det glædeligt, at der er flere lokale sponsorer som vil bidrage til, at indfri nogle af vores ønsker. En stor tak til dem som allerede har bidraget! Klubrummet er nu tilgængeligt for alle og vil være åbent kl. 12-20 i hverdage og kl. 7-21 i weekender. Vi arbejder videre med flere optimeringer i rummet og håber endnu flere børn og forældre vil bruge klubrummet aktivt. 

TÆTTERE PÅ

Som bestyrelse vil vi gerne have vores medlemmer og pårørende endnu tættere på beslutningerne og retningen i klubben. Derfor er vi også glade for, at så mange har deltaget aktivt i vores ”players first” medlems undersøgelse. Jeres feedback har allerede givet os en god indsigt i hvor vi hurtigt kan sætte ind og forbedre nogle af rammerne i klubben. Vi vil som opfølgning gerne inviterer spillere og forældre til en gennemgang af svarerne i undersøgelse og ikke mindst til en dialog om fremtiden i klubben. Vi afholder dette arrangement inden for den nærmeste fremtid og der vil være tilmelding via holdsport. Det er vigtigt at understrege, at man ved fremmøde kan ”risikere”, at blive inddraget som frivillig og dermed bidrage til implementeringen af ønsker og nye initiativer.

Et andet initiativ vi skal have eksekveret på er sammensætningen af en forældregruppe. Gruppen vil komme tættere på informationer om retningen og udviklingen i klubben, men vil samtidig også blive en ”trivsels” gruppe, som vi kender det fra skoler og børnehaver. Vi har som klub brug for at styrke de social aktiviteter, som for nu kun omhandler vores stores succes ”5 a side”, som afholdes ved sæsonafslutningen. Vi skal bruge 2 forældre pr. årgang og som ikke allerede er engageret som frivillig eller omkring holdene. Interesserede kan skrive til formand@hlik.dk  

ADFÆRD (gentagelse – fordi det er VIGTIGT!)

Der blev d. 15. december delt et opslag via holdsport omkring adfærd i klubben. Vi opfordrer til, at alle læser dette og eventuelt tager en dialog omkring teksten og forståelsen af denne, som er beskrevet i Herlev Ånden. Vi kommer til, at have yderligere fokus på adfærd blandt vores medlemmer og pårørende. Som klub rummer vi alle, men vi forventer, at der udvises en adfærd, som overholder vores værdier, som tydeligt er beskrevet i Herlev Ånden. Herlev Ishockey Klub vil gerne anerkendes for, at gå forrest i dialogen omkring den gode adfærd i ishockey sporten, samtidig med, at der skal være plads til at udvise følelser og frustrationer under og efter træning og kamp. Håber alle vil bidrage til en ny retning!

KOMMENDE SÆSON

Ambitionerne for den kommende sæson er høje og derfor er sportsudvalget i fuld gang med, at få rekrutteret til nøglepositionerne, som skal sikre det gode trænings og udviklingsmiljø i klubben. Det er vores motivation, at vi i modsætning til de seneste sæsoner, kan komme med løbende udmeldinger på de indgåede aftaler langt tidligere. Det at skabe rammerne er samtidig en ”hønen og ægget” situation, hvor det handler om at kunne matche spillermateriale med de bedste trænere. Derfor er det selvfølgelig afgørende at vi kan fastholde vores spillere i klubben, så holdene bliver attraktive for de trænere vi er i dialog med. Vi ser allerede nu frem til en spædende afslutning på denne sæson og samtidig frem mod den kommende sæson med stor motivation.

U18 LANDSHOLDSSAMLING

U18 herrelandsholdet har den forgange weekend spillet firenationersturnering i Gentofte mod Norge, Letland og Østrig. Det er med stolthed, at Herlev Ishockey Klub var repræsenteret ved Jeppe Kramer, som spillede venstre back under turneringen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Herlev Ishockey Klub

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner