Nyhedsbrev december 2022

Frederikshavn Ishockey Klub
20. dec. 2022

Kære Alle.

Julen nærmer sig, og sæsonen 2022/23 er godt i gang. Administrationen og Bestyrelsen ønsker at sige tak for den store indsats og det hårde arbejde, som alle har udvist igennem 2022. Samtidig med at året snart går på hæld, er det tid til at gøre status. Året blev indledt og sæsonen 2021/22 blev afsluttet, dette med flotte resultater, som alle i FIK kan være stolte af. U15 kunne fejre et flot jysk mesterskab, som blev fulgt op med en sølvmedalje til DM. Ydermere har FIK været repræsenteret på diverse ungdomslandshold samt ved tidligere frederikshavnere ved OL og VM. Efter en velfortjent pause fra ishockeyen tog vi i maj måned fat på sommertræningen, som blev godt afviklet. I uge 30 blev der afholdt en vellykket Bauer Hockey Camp, og søndag d. 7. august blev sæsonen 2022/23 startet med den årlige standerhejsning. Fra ultimo august og til starten af september var Frederikshavn vært ved Kvinde VM. Det største internationale ishockey-arrangement som nogensinde har været i Frederikshavn. Frederikshavn Kommune benyttede mottoet: ”Værtskab i verdensklasse”, dette levede vi i FIK i særdeleshed op til – efterfølgende har vi modtaget store roser fra internationale og nationale aktører – derfor fortjener alle, som deltog i det vellykkede event stor ros. Efterfølgende kunne FIK og alle ishockeyspillere returnere til en mere normal hverdag i Iscenter Nord, og sæsonen fik for alvor fart. Det var endvidere med stolthed at kunne se så mange spillere og forældre, som deltog i foreningernes dag og repræsenterede vores forening på flotteste vis. Ligeledes noteres det, at kvinde ishockeyen i Frederikshavn er voksende – der er kommet flere medlemmer til, og der præsteres på et flot niveau, det er vi stolte af.

I FIK bygger vi på værdierne: Fællesskab, vilje og udvikling – dette er vores fundament og grundlag, det er enormt essentielt, at vi agerer, lever, konkurrerer og spiller ishockey ud fra disse værdier. Ishockeysport er en holdsport, og jeg kan ikke understrege nok, at det er altafgørende, at vi har medspillere og modspillere, som vi fremadrettet kan spille sammen med og imod. Derfor har vi også en fælles forpligtelse til at rekruttere og fastholde vores kammerater i sporten således, at vi fortsat har med- og modspillere. I de forgangene måneder er der blevet arbejdet hårdt og intenst med at rekruttere flere medlemmer især til de yngste hold, dette har allerede betydet, at der er kommet flere medlemmer til FIK. Det er naturligvis rigtig positivt for os alle. Det er tilfredsstillende, når vi får tilgang af medlemmer, men samtidig er det ligeledes essentielt, at vi i fællesskab formår at fastholde glade og tilfredse medlemmer med udgangspunkt i vores værdier samt empati og ordentlighed overfor hinanden.

I forlængelse af dette er det centralt og væsentligt, at vi fælles bakker op om frivilligheden. Som et nyt tiltag i sæsonen 2022/23 er alle medlemmer indledningsvis oprettet med krydsordningen, det er imidlertid konstateret, at ikke alle har haft krydsvagter endnu. Derfor en opfordring til at bidrage til fællesskabet på denne måde, da det er et altafgørende aspekt for at fastholde FIK’s nuværende set-up, serviceniveau og drift. Samtidig er det ligeledes fundamentalt, at der bakkes op om opgaverne omkring de forskellige hold. Det er i Iscenter Nord konstateret, at ikke alle behandler vores fælles faciliteter korrekt. Vi er blevet informeret om, at såfremt det konstateres at ting ødelægges forsætligt, da vil de relevante foreninger og hold blive stillet til ansvar herfor. For at vi i FIK kan fastholde vores nuværende forhold, faciliteter og ultimativt træningstider skal vi respektere dette – fællesskabet skal værne om, at vi behandler vores faciliter, træningsområder og genstande ordentligt og med respekt, dette er en absolut nødvendighed.

Som det tidligere er offentliggjort via www.FIK.dk samt i diverse medier, er vi i FIK privilegeret over, at vores hovedsponsorer kontinuerlig bakker op om vores klub. Senest har SAL Tryk forlænget deres engagement, og indgår sammen med Uggerhøj, Nordjyske Bank, Trigon, Nilles, Hea’s Gulvservice, ReXhockey, Chrisfish, Bauer og Frederikshavn Havn som hovedsponsor for FIK. Det er endvidere glædeligt, at der opleves en tilgang i vores programsponsorater. Såfremt der måtte være medlemmer, som har kontakt eller relation til potentielle sponsorer eller ønsker at bidrage med tanker, input eller andet, så er Bestyrelsen altid lydhør overfor dette. Sammen er vi stærkest, derfor er al hjælp og inspiration kærkommen – ingen opgave er for stor, så længe vi er fælles om den, og hvor der er vilje, er der vej.

Afslutningsvis vil Administrationen og Bestyrelsen ønske alle medlemmer og frivillige: En rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

På vegne af Bestyrelsen.

Mads Aagaard Formand FIK.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her