Ny træner til U11

Herlev Ishockey Klub
5. jul. 2022

Emil Larsen bliver ny U11 træner i klubben. Emil har, efter at han er stoppet med ishockey på 1. divisions niveau, været tilknyttet vores U13 hold i klubben.

Emil har spillet ishockey i Herlev hele sin ungdoms tid, og han har derfor et Herlev DNA som gør, at han ved, hvad det kræver at være træner i klubben. Vi glæder os over at Emil har takket ja til at tage et hold i klubben. Vi forventer at tilknytte yderlig en træner til vores U11 hold, således at de bliver to i træner-teamet, og ligeledes vil vores breddeudviklings-chef Heidi Pihlmann sikre, at den røde tråd følges i hele bredde-delen af klubben, så vi kan udvikle de bedste U11 spillere på Sjælland. Det betyder så også at vores U13 træner-team går fra et træner-team på 3 til et team på 2, dog har U13 teamet valgt at tilknytte Låse Lau som hjælpetræner, således at de er tre på isen.

 

Vi glæder os til at se jer alle på isen Bestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner